Ellos Home SS 2016

Nu har nyheterna för våren och sommaren 2016 börjat rulla in hos Ellos, och det som jag har spanat in så här långt ser mycket lovande ut!
Här ovan ser ni tex nya ullmattan Philadelphia som finns i två olika storlekar och färgställningar, satsbordet Gold, bordslampan Saint som även finns som takarmatur, en fin sittpuff, en vägghylla i mässingsutförande, fina prydnadskuddar och lite annat smått och gott.
Klicka på respektive produkt så hittar du all info om produkten!

Som ni ser så kunde jag inte riktigt nöja mig med ett collage utan det blev även en hel del härliga textilier till sovrummet och badrummet bland annat.
Sommarpasteller, rosa, aprikosa och blå till turkosblå nyanser kommer vi att får se otroligt mycket av under 2016 och gärna i kombination.
Jag har valt ut en härlig matta som heter Santa Clara och en sänggavel i romantisk industriell-stil, men det finns även tygklädda varianter såg jag.
Ett härligt bäddset i linnekvalitet, ett överkast, prydnadskuddar som man aldrig kan få för många av, och sist men inte minst väckarklockan Turin och lampan Pop.

Det här var bara ett lite urval av allt nyinkommet men jag kommer säkert att visa er fler nyheter allt eftersom här hos mig.

Ha en fortsatt fin dag!

*Inlägget innehåller affiliate-länkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Ellos Home SS 2016”

  • Suzanne skriver:

    Hej! Hat tittat in till dig många ggr och känner att nu är det dags 🙂 Det är alltid trevligt att besöka din sida, du gör vackra kompositioner, tipsar och uppdaterar ofta. Helt enkelt -du lägger ner mkt jobb. Uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.