Ethimo i Milano 2023

av | jan 1, 1970 | Okategoriserade

Paviljong Cosmo i teak och aluminium med inbyggd belysning i takkonstruktionen samt vattentät tak av tyg designad av Studio AMDL CIRCLE som du hittar HÄR . I bakgrunden ser du loungefåtöljen Kilt designad av Marcello Ziliani i vattenavvisande rep och teak, hela serien finns HÄR .

Ethimos nyheter presenterades för mässan upptryckt tidning där man nu kan märka att skapandet som låg lite nere under pandemin nu är tillbaka. Produkterna kan levereras under senhösten för att sedan finnas i butik i starten av januari 2024.

Serine Alaperto som nu funnits i ett par år fick ett fint tillskott i stolen Bistrò som du hittar HÄR . Stolen är ett samarbete mellan Ethimo, Matteo Thun och Antonio Rodriguez och är tillverkad av en kombination av metall, teak, och rep samt ett plastmaterial som tål att stå ute och är självtorkande. 

Dessa härliga krukor kom redan fram för leverans nu i våras och presenterades i Paris hösten 2022 och heter Bulbi designade av Studiopepe. Serien består av flera olika krukor, visa av dem går att kombinera och sättas i varandra för att bilda en ny kruka eller som bord genom att sätta på en skiva på de höga krukorna. Hela serien hittar du HÄR . Det fina sidobordet till hör nyheterna inför 2024 och finns HÄR

Soffan som jag sitter i heter Baia och ingår i serien Yact Collection skapad av designern Christophe Pillet  for ‘living on the sea’ och finns HÄR . Serien kom förra året och finns redan för leverans, modellen finns i olika tyger och utförande och vissa med  läder på nederdelen eller helt i tyg eller varför inte välja modellen Costiera med breda armledare.

Även serien Grand Life också skapad av designern Christophe Pillet  har fått ett nytillskott och finns HÄR .

Ethimo presenterade sitt första projekt kopplat till köksvärlden, i samarbete med Gordon Guillaumier. Uteköket består av tre delar, en del med vask och en del med grill samt en del med induktionshäll och finns HÄR

Stolen Bistrò designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez är en nyhet i serien Alaperto och hela serien presenteras HÄR

Fåtöljen ingår i serien Rafael skapad av den världskända designern Paola Navone, mängder av fantastiska tyger och och bordskivor i marmor eller lavasten känneteckna denna serie som du finner HÄR .

Krukan i bild ingår i serien Bulbi av Studiopepe och visas här i en kombination om två kurkor som kan ställas i varandra eller användas var för sig, du finner dem och flera andra varianter HÄR

Teak och vattenavvisande per i en härlig kombination finner du i den nya solsängen som ingår i serien Kilt designad av Marcello Ziliani , mer om hela serien som rönt stor framgång finner du HÄR .

Träningsanläggningen Out-Fit rönte stor uppmärksamhet på mässan och det är inte så konstigt. Förra året lanserades nya möbler för sportarenor för att Ethimo tyckte att det saknas vacker designade möbler som domare och spelare kunde sitta i och fram kom då serien Ace .  Nu var det dags och då skapades Out-Fit designad av Studio Adolini, en skapelse i läder teak och aluminium som kanske för även den lite latare att träna mer.

Bordet Bolt som finns HÄR är tillverkat i sten och betong, bordet finns i två storlekar ock står här tillsammans med fåtöljen Bergère designad av Christophe Pillet och ingår i serien Grand life HÄR och stolen Kilt  designad av Marcello Ziliani som finns HÄR .

Solsängen som ingår i serien Kilt designad av Marcello Ziliani är tillverkad i teak och vattenavisande rep, hela serien finner du HÄR

Parasollet ingår i den speciella colletionen Blooming Stories och gruppen bakom kommer från serien Alaperto som finns HÄR

Sol och vilstolen Elle som idag finns i ett urval av tyger HÄR har här fått en annan design på tyget

Gruppen som är snyggt dekorerad med en läder kant i nederdelen heter Baia och ingår i serien Yact Collection skapad av designern Christophe Pillet  for ‘living on the sea’ och finns HÄR i mängder av olika utförande

Hut är ett välkomnande och bekvämt bo, där du kan koppla av i harmoni med naturen. De långa ”stammarna” av strukturen återger formerna av en tipi, medan metallinsatserna och detaljerna definierar den stora sitsen, täckt med mjuka kuddar. Hut belönades med Archiproducts Design Award 2020 och Elle Deco International Design Awards 2021 (EDIDA) för kategorin ”Outdoor”. och du kan se mer av den HÄR

’Alaperto Nautic är en av flera serier i samma stil men med olika material i sits och rygg. Stomme i aluminium och teak med vattenavstötande material i sits och rygg gör möbeln lämplig i alla klimat, även snö. Du finner Nautic HÄR och fler varianter HÄR .

Barpallen ingår i serien Nicolette och är designad av Patrick Norguet och finns HÄR .

Bordet Bolt som finns HÄR är tillverkat i sten och betong, bordet finns i två storlekar ock som tillbehör en serveringsbricka i teak, här tillsammans med stolen Kilt  designad av Marcello Ziliani som finns HÄR . Mattan som är för inne och utomhusbruk finns HÄR

Serveringsbrickan finner du HÄR

Serien ovan heter Sling och är designad av Studiopepe och finns i mängder av tyger och aluminiumet som finns i svart och vit  gör stolen till en given vän i trädgården eller på altanen. Bordet har en skiva betong som går att få i vitt, rött eller grått. Hela serien finns HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *