Jotun LADY Pure Color och LADY 2018

av | aug 25, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Som utlovat kommer är ett koppel med fina inspirationsbilder som visar den nya färgkollektionen som kommer hos Jotun Lady 2018, och som har döpts till Rythm of life.
Jotuns kampanj när de lanserar den nya färgkollektionen kommer även att bjuda på just rytmer, Lisbeth från Jotun avslöjade nämligen under pressvisningen i onsdags, att man gjort flera videos där färg och musik kommer att förenas till en helt ny upplevelse.

Den nya färgkartan från LADY bjuder på hela 32 kulörnyanser som speglar tidens trender, tendenser och hur vi lever våra liv.
I höst lanseras även nya LADY Pure Color i ett ännu mattare för ett mer exklusivt utseende, ja så matt och med så fint resultat efter att man målat med den att det knappt är sant!
Kulören här ovan heter 6352 Evenning Green.

10966 Almond Beige & 20047 Blushing Peach


20046 Savanna Sunset & 10580 Soft Skin

Silky Pink, 2588 Mjuk


20047 Blushing Peach

”Den nya, supermatta finishen skapar en helt ny kulörupplevelse där nyansen verkligen kommer till sin rätt. Färgen ger väggarna ett mjukt och exklusivt utseende samt skapar en speciell atmosfär”, berättar Lisbeth Larsen, global kulörchef på Jotun som även var på plats vid pressvisningen på Formex igår och berättade om deras nyheter.

I arbetet med trender, kulörer och livsstilar har Jotun identifierat tre tendenser och tillhörande kulörer som kommer att prägla våra hem den närmaste tiden: City Motions, Silent Serenity och Lush Garden.

City Motions har sin bas i blå nyanser och anammar den minimalistiska trenden som växer fram i metropoler som Köpenhamn, London, New York och Berlin. Städer där urbana utmaningar kräver nya lösningar och en ny generation visar vägen med smarta knep som gör livet enklare.
Här ovan ser vi 5044 Blåis & 5455 Industrial Blue

Silent Serenity består av kulörer som för tankarna till fjärran länder och ett enklare liv – i en atmosfär som både är varm och inbjudande. Här ser vi hur nytt möter gammalt samt hur stillhet och ro uppstår när vi tar in bruna sandtoner och mjuka persikonyanser.

Lush Garden representerar nytt liv. Jotuns gröna kulörer blir nu något djupare och mer omslutande, samtidigt som det kommer in blågröna toner. Röda nyanser i olika styrkor gör också entré. På så vis blir Lush Garden ett uttryck för den harmoni vi finner i botaniska trädgårdar och exotiska naturupplevelser.

De fina bilderna är stylade av Kråkvik D’Orazio och fotograf är Line T Klein

*Pressbilder Jotun Lady

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Jotun Lady Rhythm of Life

    […] för 2018, och jag var dels på plats vid själva pressvisningen, och bloggade också om de olika kulörerna som du kanske minns? Nu i veckan har Jotun lanserat etapp 2 inför 2018 och gör det på ett lite […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *