Byredo Christmas 2016

av | nov 2, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

skarmavbild-2016-11-01-kl-11-38-06

Julen 2016 lanserar Byredo inte bara en nyhet utan faktiskt hela fyra stycken doftnyheter, två doftljusvarianter och två parfymförpackningar speciellt framtagna inför stundande julklappstider.
Ovan i bild ser vi deras doftljus med namnet Saints Collection med inspiration från böneljus och som har dekorerats med biblisk text.
Enligt religös tradition är ljuset en symbol för tro, sanning, visdom, dygd, nåd, välgörenhet och det gudomliga livet.

untitled

Doftljusnyhet nummer två Byredo Holiday Collection, är ingen nyhet när det gäller själva dofterna, utan 3 dofter dofter som ingår i det ordinarie sortimentet som nu har försetts med färgade glasbehållare och även vaxet är i samma kulör.
Bibliothèque är ju som sagt min doftfavorit, men jag gillar nog originalutförandet bättre om jag ska var helt ärlig.

byredo-mod-05302

Lagom till jul finns det även en presentförpackning med de mest populära dofterna i små behändiga behållare om 12 ml som är superbra att ha med sig när man är ute och reser.
Senast köpte jag en trepack med doften Blanche som är min storfavorit, men jag gillar samtliga dofter ovan så nästa gång får det bli denna variant!

byredo-mod-05293

Sist men inte minst har vi en relansering av den ikoniska doften “1996” som kommer som en töpackning om 3 x 12 ml, och även kommer att kunna köpas tillsammans med läderfodralet som syns i bild som togs fram 2010  för Byredo’s vänner och familj.

Pressbilder Byredo foto: BOHMAN+SJÖSTRAND

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *