Bonjour Paris!

av | sep 3, 2016 | Maison & Objet 2016, Mässor, Okategoriserade

3D7A6788

Bonjour Paris, hej alla härliga bloggläsare!
Vi är som sagt i Paris, en stad som hur klyschigt det än låter, tar en med storm från första sekunden, så himla härligt att vara här även om det är mestadels arbete och liten del nöje som ska avklaras nu när vi är här.

3D7A6788

Det är otroligt varmt här just nu, igår var det ca 29° och helt vindstilla, och är man mitt inne i en storstad så blir det ju extra varmt.
Även ute på Maison & Objet, i somliga av mässhallarna var det på gränsen till olidligt varmt, så åtmistonne min nya silkiga topp var ett toppenbra val igår.
Annars undrar man ju lite hur de tänker när de arrangerar en stor mässa med massor med besökare, och inte har fungerade air condition?
Jag som har besökt väldigt många mässor både i Europa och i Asien har faktiskt aldrig varit med om något liknande tidigare.

IMG_0518

IMG_0514

Och har du förresten hårt talas om appen Left & Right?
En riktigt smart och rolig app som lanserades i veckan av härliga Sofi Fahrman & Co, vilken rolig grej alltså, måste testas så fort jag får tid över!

Version 2

Vi skippade hotellfrukosten på vårt hotell, och åt istället en lite mer parisisk frukost på stan vilket visade sig vara ett riktigt bra val, mysigt och gott!
Därefter begav vi oss ut till mässan och till ETHIMO, men det får jag berätta mer om vid ett senare tillfälle!

Ha en riktigt fin dag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *