Kundbesök i Danmark

av | jun 29, 2024 | Uncategorized

*reklam för egen verksamhet *

Hej!

Som en del av er säkert redan har full koll på så driver jag ett agenturföretag tillmmans med min man där vi har agenturen för italienska Ethimo och franska HomeSpirit .
Två varumärken som jag är stolt och glad över att representera, för Ethimo’s del i hela Norden och när det gäller HomeSpirit i Sverige.
Ethimo hr vi arbetat tillammans med i 11 år och ganska exakt från starten av Ethimo’s historia, till det fina internationella designvarumärke för utemöbler som det är idag.
Hur som helst, det innebär mycket arbete, men vad gör det när man gillar det man gör?
I förra veckan ungefär samtidigt som de flesta förberedde sig inför midsommarfirandet som bäst, så begav vi oss till andra sidan sundet för ett kundbesök (vi tog båten från Helsingborg till Helsingör) och sedan ca 40 min med bil…..

…och hamnade här, i en prunkande oas av skog och gröna ytor där man säljer fina utemöbler från alla de mest kända märkena när det gäller utemöbler, krukor, parasoll osv.
Jag hade inte förväntat mig detta när min man frågade mig om jag ville hänga med på kundbesök hos en utemöbel-handlare i Danmark…de flesta bedriver ju liknande verksamhet i någon halvtrist lokal där möblerna står på rad innomhus, och inte alls i deras rätta element dvs utomhus!

Lille Agathon var också med, på han allra första utomlandstripp dessutom, han har ju haft pass enda sedan han kom till oss, men det har aldrig blivit av förrän nu.
Han är så duktig och snäll och anpassar sig alltid till det som sker runt omkring honom och givetvis charmar han alla.

Givetvis var det Ethimo som stod på agendan, ett varumärke som de kände till sedan tidigare och var stormförtjusta i, så det var inget svårt uppdrag att sälja in produkterna där inte.
Nästa år kommer Ethimo att finnas på plats där hos dem med en stor utställning vilket är jättekul såklart.

Många bilder blev det, och ja, jag blev så himla förtjust över att det finns dem som förstår vidden av att rätt sak ska vara på sin plats.
Att visa utemöbler på detta sättet är ju det allra bästa men samtidigt ett risktagande då allt utsätts för väder och vind på ett annat sätt än om de förvaras inomhus.
Möblerna blir ju verkligen visningsexemplar som man aldrig kan sälja till fullt pris.

Jag fastnade en lång stund bland alla deras stora utomhuskrukor, jag letar nämligen efter en stor kruka som kan rymma mitt nya stoa olivträd som jag köpte för ett tag sedan och som står på vår lilla uteplats med en jutesäck runt om själva innerkrukan i väntan på bättre tider.
Drömmen vore ju krukan HÄR, jag har ju redan den mindre varianten eller kanske denna krukan som också är jättefin. Dyra som bara den så det får nog bli att leta vidare efter ett annat alternativ.

Hoppas att du gillade denna lilla insyn i mitt dagliga arbete, det har ju varit en hel del som skett i just Danmark den senaste tiden, ja du missade väl inte Ethimo i Köpenhamn under 3 Days of Design?
I så fall hittar du inläggen därifrån HÄR och även HÄR

Ha en fortsatt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *