Ethimo “An Italian Affair”

av | jun 15, 2024 | Uncategorized

*Reklam för egen verksamhet

Hej!

Som utlovat kommer här ett bildsvep som visar Ethimo’s utställning under @3daysofdesign  som efter  fina dagar är över för denna gången, men vilka härliga dagar,  tack till all som kom!

Ja, vår italienska agentur för premiumutemöbler @ethimo som för första gången på skandinavisk mark ställde ut som en del av utställningen ”An italian affair” kurerad av @claudiapignatale @secondomedesign och även i samarbete med @archiproducts vid residenset till italienska ambassaden i Köpenhamn. Ett av de mest exklusiva områdena i Köpenhamn och granne med Amelienborg där den danska kungafamiljen bor.

Här ovan i de pampiga lokalerna ser du det fina bordet Bold som är tillverkat av betong och sedan behandlat för att klar av kraven för offentlig miljö, men också vilda fester på altanen eller inomhus som matbord,  stolen Kilt som passar utmärkt till bordet är tillverkad av teak och ett rep  av materialet Olefin som är vattenavstötande och snabbtorkande.

Serien Kilt finns både som matstol och loungefåtölj samt även en extra bred solsäng med plats för två, bord och soffa  och vill du spana in hele serien så kika HÄR

Collectionen  Venexia har funnits ett par år och är designad av Luca Nichetto , en personlig favorit och består av loungmöbler, matbord och matstolar  
Venexia är tillverkat i metall som går att få i två olika kulörer som galvaniserats och sedan pulverlackerats.
Dynorna finns i olika färger och är vattenavstötande, bordskivorna finns i emaljerat lava sen och i ett keramiskt material, du hittar hela serien HÄR

Patio designat av Zanellato/Bortotto och är en av nyheterna som premiärvisades i Milano tidigare i år och som kommer ut på den svenska marknaden nästa år.
Patio kommer i flera modeller som fåtöljen och bordet ovan men även med matbord och matstolar samt en härlig hängmatta på stativ som du hittar HÄR .

Repen som användes är helt vattenavstötande och tål att stå ute i ur och skur och borden kommer med en skiva som är i emaljerad lavasten eller travertino samt marmor.

Dynorna finns i denna vita kulören och i grönt.

Designern Luca Nichetto har här skapat den härliga lampan Lustra som kan stå ute och inne, samt även pallen och bordet Folia
Dessa nyheter kommer i slutet av augusti, lagom tills det blir aktuellt med lite extra belysning utomhus.

Pallen går Folia att få i flera olika kulörer!

Esedra designad av luca Nichetto finns i flera utföranden med hög eller låg rygg och eller med tät eller gles vävd natwicktråd (konstrotting av högsta kvalitet)
Det lilla bordet med tre ben tillhör serien Esedra och finns även som soffbord och matbord med en teakskiva som är lätt blästrad, och sedan behandlad för att få sitt speciella uttryck, hela serien hittar du HÄR .

Esedra Collection design @nichettostudio for @ethimo För första gången på skandinavisk mark med utställningen ”An italian affair”

I programmet finns även krukor för utomhusbruk tillverkade i betong för att tåla stå ute även under vintertid.
Här ovan ser ni krukan Agapantus som ingår i serien Bulbi designad av Studio Pepe som du finner HÄR .

Det var så himla roligt att få via upp Ethimo på hemmaplan, ja numera har vi agenturen för hela Norden så Danmark räknas ju till våra domäner. Redan på måndag bär det av till Danmark för ett kundmöte i trakterna kring Helsingör, så himla kul!

Ha en fin lördagkväll och så hoppas jag vi ses här snart igen!

 

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *