3 Days of Design dag 1

av | jun 13, 2024 | Uncategorized

Hej kompis, halloj från Köpenhamn!

Ja, igår avverkades första dagen av 3 Days of Design och fullt fokus för min del denna gången är vår italienska agentur Ethimo som ställer ut för första gången på skandinavisk mark vilket vi är jätteglada för. Ethimo deltar i samlingsutställningen ”An Italian Affair” som kurerats av Claudia Pignatale från Secondome Design där även MorosoFenix och Archiproducts är involverade.
Utställningen tar plats i residenset till den italienska ambassaden i ett av Köpenhamns mest exklusiva områden vid Marmorkirken och Amalienborg där den danska kungafamiljen bor.

Smart med den chockrosa ballongerna som upplyser om ar de olika utställningarna finns runt om i staden.

Årets tema för hela tillställningen är Dare to dream…..

Uställningen startar redan utomhus i den fina innergården, och här ser vi kollektionen Rotin designad av Zanellato/Bortotto som även designat den stora kollektionen Patio som premiärvisades under Milan design Week tidigare i år.

Vill du spana in hela Rotin kollektionen så finns denna HÄR

Jag fick ganska många frågor om min outfit på Instagram igår och det ar många som trodde att det var en brun kjol som jag hade på mig.
Det var det icke utan ett par vida culottebyxor som finns HÄR och en matchande ribbad topp HÄR samt en liknande cardigan HÄR samt pumps HÄR och väska Louis Vuitton.

Självklart är Ethimo’s prisbelönta gym Out-fit på plats på mysiga innergården,

Denna nya och otroligt snygga gym-anläggning är designad av Studio Adolini och finns att kika närmare på HÄR .
Ett utomhusgym som är tillverkat av material av högsta kvalitet och även testad för att tåla den belastning som redskapen kräver.

I nästa inlägg tänkte jag visa lite bilder från utställningen utomhus, är du nyfiken redan nu kan du spana in allt via min instagram i mappen HÄR.

Ha det fint!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *