Sociala mediers inverkan

av | jun 4, 2024 | Uncategorized

Hej kompis, hoppas att du har det fint och att juni startat på allra bästa sätt för dig.
Här hos mig går allt sin gilla gång, inga sensationer och ej heller några stora katastrofer, de hade ju värsta översvämningarna osv efter ett skyfall inne i Båstad förra veckan, men då kom det bara en liten skur här ute hos oss i Torekov.
Och på tal om skyfall så kan jag tipsa om serien After the Flood på TV4+ som vi kikat på nyligen.

Årets första Mårbackapelargoner har flyttat in här oss som du ser, ja ingen riktig sommar utan dessa underbara ”tantblommor” känner jag. 

Har jag tur kommer dessa att frodas hela sommaren och på så sätt ersätta snittblommor under hela sommaren.

Även på bordet har en fin Mårbacka tagit plats, oh här kommer jag in på det som inläggets rubrik handlar om, sociala mediers inverkan på oss alla i stort och smått.
Jag följer helt underbara Emelie Walles på Instagram, inte minst eftersom hon smittar av sig av sin härliga energi samt att hon verkar för en god sak oh engagerar sig i kvinnor som far illa osv. Om du inte redan följer Emelie så finns hon HÄR

Det var nämligen Emelie som fick mig tt skapa en ny craving alldeles nyligen, ja om du testar Engelholms Glass Glassbiskvier så är du helt klart fast.

Originalet är som en vanlig chokladbiskvi men det finn även en med apelsinsmak som är strået vassare om du frågar mig.
Ja, oavsett om vi tror det eller ej så påverkas vi alla oh en var på ett eller annat sätt av allt det som vi dagligen matas med via sociala medier.
Jag personligen har fallit för en massa olika saker i just matväg på detta sätta, en del som visat sig vara stora frågetecken för mig, men detta var en fullträff!

Testa du kommer inte att ångra dig!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *