Fixa din växtgarderob!

av | feb 24, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Äntligen måndag och en helt ny vecka som ligger helt orörd framför oss, en massa möjligheter som väntar runt hörnet, inte sant?
Jag känner att det är så mycket lättare att hitta motivation till det mesta just nu när våren gör sig påmind varje dag och ljuset har börja komma tillbaka.
Jag vaknar mycket tidigare på morgnarna, och nu när vi är i Båstad och kan sova med fönstret öppet ut mot Norrvikens Trädgårdar så hör man fåglarna kvittra …

Denna Monsteran har vi haft sedan förra sommaren och  den trivs verkligen där på köksön!

Kruka i liknande stil HÄR

Naturlig grönska gör ju så himla mycket för helheten i ett hem och mitt bästa tips är att utgå från en lättskött och tålig bas.

Börja t ex  med en stor och rejäl växt som kan stå på golvet typ en Fiolfikus lika den jag har i stan eller en Bananplanta som här i Båstad samt några tåliga (tjockbladiga ) gröna växter som lättskötta och hyfsat stora i storleken (hellre färre antal än en massa småväxter överallt).
Med den basen kan man se fylla på med några blommande växter i säsong samt någon fin bukett eller kvistar då och då, ja  och då har men en bra växtgarderob tycker jag.
Satsa även på någon eller några fina signaturvaser och krukor som är som prydnader i sig så att dessa kan stå framme på sin plats även utan växter och buketter!

Denna stora metallkrukan som funkar både inne och ute kan jag varmt rekommendera

Du hittar denna HÄR och finna även i grått HÄR och dessa båda med 20% rabatt

Krukan ovan är en annan favorit och denna hittar du HÄR

Vasen ovan som ingår i Bernadotte-serien hittar du HÄR

Den sköna fåtöljen från Cuero Design klädd med finaste isländska fårskinnet är en annan favorit här hos oss!

Affe är ju min storfavorit alla dagar i veckan och han trivs överallt där det finns mysiga plädar, fårskinn osv att bädda ner sig i, och ja han som många andra vovvar bäddar runt och har sig ordentligt innan han väl hittar den rätta platsen för sitt mys.
Imorgon är det ju Fettisdagen och hypen med semlor når sitt klimax. Vi har ju hyfsat nära till Halmstad där My Feldt har sin bageri så kanske borde man ta sig ditt för att köpa semlor eller kanske baka själv?
Jag är även sugen på att göra egna semlor med färdigbakade frasiga croissanter att fylla med mycket mandelmassa och fluffig grädde…så gott det vore tänker jag!

Ha en fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *