Fixa höstmyset!

av | sep 17, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas att din dag har varit fin så här långt?
Ikväll kikar jag in för att visa dig några bilder bla från hallen här hemma, och just hallen brukar jag inte visa så ofta här i bloggen men eftersom kaminen står placerad där så blev det så idag!
Jag tänkte nämligen försöka inspirera Dig som vill fixa höstmyset hemma med några ganska enkla tilltag, ja kika vidare så får du se!

Hitte-på-spisen har funnits där i vår hall i några år nu och den passar bra där tycker jag, perfekt att ställa en massa smått på dessutom hahaha.
Vi har ju tre fina kakelugnar i lägenheten men dessa går inte att elda i, men denna tänder man ju enkelt med hjälp av spisbränsle i en behållare en installation och det blir ej heller någon rök fast det blir riktig låga.
Kaminen finns HÄR  och just nu med 20% rabatt och denna finns även i svart utförandeHÄR om du föredrar det

Även den fina inramade tavlan med hästen som finns HÄR kan köpas med samma rabatt.

Mjuka värmande textiler och självklart tänker jag på plädar, fårskinn och kuddarna i sammet som skymtar i bild är storfavoriter här hemma och dessa är på REA om du kikar HÄR.

Tända levande ljus i alla dess former är ju det mysigaste som finns men kom ihåg att vara försiktig och ha alltid ljusen under uppsikt, känn efter så att de står stabilt och inte an ramla ur från sitt fäste.

Den hängande ljusstaken i svart metall är en favorit här hemma och du hittar samma HÄR med 20% rabatt och denna finns även i mässing om du föredrar detta eller kanske en mera oval variant som finns HÄR och varför inte kombinera båda?

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *