Som ett brev från posten

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis!
Måndag veckan efter den mest hektiska och händelserika veckan i branschen då allt nytt ska visas upp på mässan, pressvisningar som avlöser varandra och trevliga luncher, kvällsmingel osv. Och givetvis, som ett brev från posten ligger jag helt däckad här hemma just nu. Jag har så mycket afteutslag i munnen att jag bara kan dricka iskall dryck och lite glass, allt annat gör för ont, halsen svider, ögonen har blivit inflammerade och därtill förkylning och huvudvärk. Nej, post fair är inget jag uppskattar även om jag är rutinerad såhär efter 15 år.
Men, även om det inte är det minsta mysigt att vara sjuk, så har jag det relativt skönt i min lilla soffhörna här hemma hos oss.
Ja , finns det något härligare än att omge sig med mjuka, sköna och värmande textilier när man är sjuk?
Nej det finns inte mycket som slår just det faktiskt….

Ton i ton i varmvita nyanser och som den enda accentkulören just nu poppigt grönt!

Beige kudde med strukturmönster HÄR, samma kudde fast med nougatbrun bas HÄR, enfärgad kudde med strukturmönster HÄR

Jo, något som faktiskt slår nyss nämnda påstående är att ha världens mysigaste kompis att dela myset ifråga med, och nej han är inte speciellt svårflörtad lille Agathon, att ta plats i allt det härliga fluffet…

Beige kudde med strukturmönster HÄR, samma kudde fast med nougatbrun bas HÄR, enfärgad kudde med strukturmönster HÄR

Min fina pläd hittar du HÄR har ett lätt, luftigt och bubbligt fiskfjällsmönster och måttet 170x 130 och denna är faktiskt på REA just nu, och gillar du den fluffiga supersköna mattan som går ton i ton med soffan osv så finns denna att slå till på HÄR

Idel favoriter i mitt fönster från Svenskt Tenn.

Tända ljus i hela lägenheten när mörkret kommer smygande, älskar att tända mina blockljus i kakelugnen, ljuslyktorna och i ljusstakarna som tex ljusstaken i bild som du hittar om du kikar HÄR och en fin men inte alls likadan ljuslykta med glasväggar hittar du HÄR

Ha en riktigt fortsatt fin måndag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.