Fin idé för sänggavel

Hej!

Idag kikar jag in med ett uppskattat inslag här i bloggen, nämligen ett Fixa-Stilen-Inlägg med ett sobert och klassiskt sovrum i fokus. Bruna träslag har ju varit populärt under ett tag och trenden verkar hålla i sig, och visst är det riktigt fint att använda sig av två 90 cm gavlar till en dubbelsäng istället för att använda en hel sådan. Gillar du sänggaveln ovan så hittar du denna HÄR .
Gillar du idén lika mycket som jag så har jag även  hittat en annan perfekt sänggaveln till detta HÄR och den finns dessutom i flera olika kulörer.
Jag har även hittat en annan variant med smalspårig manchester som dessutom är med 20% rabatt HÄR.

Stoppad sänggavel HÄR och den stoppade bänken HÄR samt den tuftade mattan HÄR . Påslakanset här och överkastet här samt sängborden HÄR .
Bordslampan i guldfärgad metall och med 25% rabatt HÄR samt skärmen i flera fina färger HÄR .


Vita kuddfodral med svart kantband och med hela 60% rabatt HÄR och bäddset i vit härlig bomullspercale HÄR  samt överkast i samma design och med 30% rabatt HÄR  . Det mönstrade bäddsetet i bomullssatin hittar du HÄR.

En fin och enkel idé med själva sänggaveln som kanske inte alla andra har, och är man extra händig så kan man ju gör sin egen sänggavel och sen klä denna i en fin textil.

Kram

*inspirationsbild H&M Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.