Söndagspyssel

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig idag.

Söndag, Farsdag idag och bara två veckor kvar till 1:a Advent vilket låter helt galet i mina öron, hur i hela friden har tiden gått så snabbt att vi hamnat här?
Adventstiden är den mysigaste, ja själva julen i sig är jag inte så förtjust i längre men tiden fram tills dess med alla tända stjärnor, julens blommor och älsklingsdekorationerna som åker fram, glöggen osv vill jag inte vara utan.

Mattan i bild finns HÄR

Söndagspysslet här hos mig blir att göra iordning en fin ljuskrona lika den som jag haft under några år med undantag av i fjol då vi flyttade och höll på mitt i julstöket.
Själva ljuskronan är den samma som jag använt tidigare och denna finns HÄR samt att jag sett en annan fin variant med 20% rabatt HÄR 

Jag har tidigare klätt min ljuskrona med lite olika typer av kvistar gran, tall osv men också med eucalyptus, och denna gången tänkte jag testa om det blir fint med grangirlangen som finns HÄR


Igår köpte jag årets första amaryllisar, så himla fina i aprikos nyans som inte känns direkt juligt utan perfekta så här i början av november.

Till min krona kommer jag att använda fina kronljus med LED så att det blir helt brandsäkert och inte behöver hålla koll på levande ljus som kan antända det som kronan är klädd med.
Ljusen i fråga hittar du HÄR  och dessutom kan man använda en fjärrkontroll när man vill tända, släcka eller dimma ljusen, vilket är perfekt när man tex fixat en ljuskrona och inte vill ta ner ljusen för att göra detta, och fjärrkontrollen finns HÄR

Måste även passa på att tipsa Dig om de fina kanalhusen  som är några av min julfavoriter som plockas fram år efter år vid denna tiden.
Hur det färdiga resultatet blev kikar jag in och visar dig så snart jag är klar och hinner fota osv.

Ha en fortsatt fin söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.