Invigning i helgen

*inlägget är skrivet i samarbete med Russel Hobbs*

Hej fredag hoppas allt är fint hos dig?
I helgen tänkte jag passa på att inviga min nya tjusiga blender som jag ska testa i samarbete med Russel Hobbs och deras Sensigence Intelligent Blender.
En blender som utlovar  att man får upp till 30% slätare resultat och upp till 45% snabbare mixning, vilket låter riktigt lovande.
Matlusten och smaklökarna är lite som bortblåsta i och med Covid-19, men nu tänkte jag försöka locka dessa tillbaka med riktigt hemmalagad mat som är både näringsrik och god mat.
Soppa är ju både höstmat och tröstmat som man ofta tar till när man när man är sjuk, och till denna är det ju fantastiskt att ha en blender i sin ägo om man vill göra en slät soppa.

Eventuellt blir det en soppa där ingredienserna först får gå  en stund i ugnen för att sen mixas i blendern till en slät massa innan man tillför vätska osv .
Till soppan tänkte jag att det kunde passa bra med en enkel paj som tillbehör istället för bröd, och den som en gång testat att göra pajdeg med hjälp av en blender istället för att göra den för hand, ja då vet man nog vilka fördelar vi talar om.

Så pep på att testa min nya blender som har en speciell adaptiv mixningsteknik som känner av ingrediensernas belastning i kannan och justerar därefter både hastighet och kraft, och när inga fler bitar upptäckts stänger blendern automatiskt av sig själv.
Man kan välja mellan 3 intelligenta mixningsalternativ,  soppa, smoothie och isdrycker, program som är speciellt framtagna för att sitt ändamål.
På den digitala displayen kan du enkelt följa programmet och se hur lång tid det är kvar, när programmet är klart stänger blendern automatiskt av sig själv.

Här kan du läsa mer om Sensigence Intelligent Blender.

Älskar mina grytlappar i textil från Svenskt Tenn som jag köpte av Helena Rääf i somras

Ambitionen och viljan finns här helt klart och även utrustningen som krävs, så nu återstår bara att se om orken infinner sig som ett litet brev på posten.
I annat fall tänker jag att en god smoothie kan funka istället för nyss nämnda meny hahaha, jag lovar att återkomma i fallet när jag vet!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.