En liten teaser…

Hej kompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig även idag.

Jag kämpar på här i min lilla sjukstuga och kan väl säga som så att jag är glad att jag har tagit tre doser vaccin för utan dessa vet jag inte riktigt om jag hade pallat med det här viruset som haft så många namn att jag inte ens vilket som är det senaste men gissar på Omnicron.
Nätterna är det värsta, jag ligger vaken och har så ont i hela kroppen att jag inte kommer till ro, har feber, hostar och snörvlar och tycker allmänt synd om mig själv, och kommer föst till ro litegrann i gryningen och sen sover jag typ bort dagen.

Pläden är ett fint fynd som jag gjorde på en loppis i Fiskebäckskil i somras, en helt fläckfri och fin ullpläd från Tidstrands då på den tiden Kunglig Hovleverantör (intakt lapp på pläden, formgiven av Viola Gråsten.

Nu vet jag ju att jag är långt ifrån ensam om att ha upplevt detta och att det finns dem som drabbats betydligt värre än mig, men ändå, något jobbigare än detta har jag nog inte upplevt.
Igår kände jag mig lite bättre och tog en kort liten prommis med min man och Agathon, det var inte det klokaste beslutet då detta kändes som om jag bestigit någon typ av berg och det var så pass att jag höll på att svimma….

Orken och koncentrationsförmågan är minimal, matlusten likadant och inte ens glass eller annat som jag annars älskar
Så frustrerande att känna sig helt orkeslös samtidigt som man vill göra en massa saker som fins inplanerat sedan ett tag och som jag tänkt ta itu med efter våra resor.
Som tex via Dig slut resutatet av vår lilla uteplats med en massa fint i samarbete med Karl Fredrik på Eklaholm , och visa dig det nya fina golvet som lagts osv.

Men den som väntar på något gott heter det ju…just nu måste jag fokusera på att bli frisk och få både lusten och orken tillbaka.
Bilderna är i detta inlägget visar iallafall en glimt av det hela som jag förhoppningsvis snart ska kunna visa dig en massa mer av.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.