Bästa BackUp’en inte minst nu….

*inlägget är i sammarbete KitchenWiz*

Du som följer mig  vet nog vid detta laget att jag startat ett samarbete med bästa KitchenWiz och för inte så länge sedan så berättade jag om deras smarta och välsmakande koncept i inlägget HÄR.
Så himla bra att ha till hands när man inte orkar eller har tid att laga hela måltiden från start till mål men ändå vill äta god, vällagad och näringsrik mat.
Extra glad är jag i detta nu när både min man och jag är sjuka i Covid att vi har en drös med BackUp måltider i frysen så att vi får i oss lite god och vällagad mat från KitchenWiz  även om vi inte orkar stå vid spisen.

Ovan i bild ser du KitchenWiz Backup, deras färdiga, frysta rätter som är perfekta att ha hemma när du snabbt vill ha riktig mat av hög kvalitet men inte hinner eller orkar att laga maten själv.
Och jag lovar, det som döljer sig där i är det smartaste och godaste när det gäller färdigrätter som jag någonsin ätit.
Det enda man behöver göra är att fixa valfritt tillbehör som pasta, potatis, sallad osv och detta tar ungefär lika lång tid som det tar att värma en BackUp i ugnen eller på spisen.
Jag brukar värma tex min Chicken Tikka (personlig favorit)i en oval gjutjärnsgryta i ugnen för mera hemmalagad look och för att maten ska hålla sig varm längre efter tillagningen.
Rätten behöver endast 25-30 min i ugnen och är sen färdig att servera, ja ungefär lika lång tid som det tar att fixa till de goda tillbehören.

En annan fördel med Kitchen Wiz BackUp om man som vi är, hemma och är krasslig eller liknande så finns deras maträtter att beställa hem via Mat.se samtidigt som du beställer hem alla övriga produkter till ditt hushåll.

Hoppas att du blev sugen att testa KitchenWiz goda mat du med, välkommen hit igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.