Dagen i bilder

Hej!

I detta inläget tänkte jag bjuda på min torsdag i bilder, ja en liten glimt av det som jag gjort under dagen och det är INTE mycket kan jag lova hahaha.
Ja, är det semester så får man ju unna sig att vara lat, inte sant?
Tids nog är vi hemma i vardagen igen med hushålla med elen osv igen, jag håller på att bli tokig av alla tips kring detta ska jag villigt erkänna, det känns lite som stenåldern och man hade väl aldrig kunnat ana för något år sedan?
Hur gör du, kör du på som vanligt eller gör du något speciellt för att spara in el?

Vi startade dagen med en långpromenad ner till den lilla hamnen och tillbaka igen, ingen jättelång runda men det var ändå skönt att komma utanför resorten och kika runt lite på omgivningarna samtidigt som man fick röra på sig.
Vattnet är verkligen kristallklart här och så himla vackert, lite stenigt här och var men stranden som tillhör resorten har fin sandstrand där man kan gå i och bada.

Längst ner i denna lilla hamnen med ett 20-tal båtar ligger en liten lokal restaurang som bokstavligen ligger i havet, och som har några gamla slitna solstolar som man kan hyra.
Pittoreskt och enkelt och totala motsatsen till resorten där allt är fullkomligt tillrättalagt och bländande vitt och rent, och hade man inte vetat att vi befinner oss i Grekland så hade resorten kunnat vara var som helst i världen.

Flawless resort eller enkel rustik stil, vilket gillar du bäst?

Väl tillbaka på Ikos Aria tog vi ett dopp i poolen som är för vuxna och ligger ganska avskiljt från allting annat, en mindre pool med lugn och ro för gamlingar som oss.
Eftersom vi unnat oss sovmorgon och skippat frukosten så var vi hungriga och sugna på lunch vilket vi slog oss ner och beställde i restaurangen Seasons som ligger alldeles vid nyss nämnda pool.

Här kan man äta alá carte frukost, lunch och middag och allt ingår eftersom det är all inclusive som gäller för alla som bor på hotellet, ja det enda man betalar extra för är spa-behandlingar.

Jag beställde en vegetarisk pasta medan min man slog till på en klassisk burgare också delade vi på en grekisk sallad som alltid är ett säkert kort.
Har du föresten tänkt på att grekisk sallad, tzatziki, oliver, vattenmelon osv som smakar så himmelskt gott när man är utomlands inte lls smakar lika bra när man gör det hemma? Eller ä det bara jag som tycker så?

Ikos Aria är förresten ett väldigt populärt hotell och nästintill fullbokat hela säsongen, vi som bokade sent hade tur att få plats här men med abert att vi måste byta rum under vistelsen för att få ihop det på totalen.
Inget besvärligt med detta då hotellpersonalen flyttar runt sakerna om man vill och nu har vi bytt till ett rum lite högre upp och med en utsikt lika ovan.
Dessutom kvällssol på balkongen, så där tog vi en liten drink inna det var dags för middag och sen tillbaka till rummet igen för att posta detta lilla vykort till Dig.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.