En natt på Hotel Skansen

Hej igen!
Jag visade ju bilder från Norrvikens Trädgårdar och den fina inredningsbutiken där som blev startskottet för vårt lillla mysiga firande av min pappa som fyllt jämt och som skulle skämmas bort en smula.
Efter besöket där och en smarrig lunch med jättegoda räkmackor hos Chocolaterian var det dags för oss att styra kosan mot nästa del av firandet…

Jag hade bokat två rum där man fick bo med hund då även mina föräldrar har en liten vovve som heter Charlie.
Rummen var i villorna utanför för själva hotellet, och jag blev jättepositiv till rummen som var jättefint inredda och väldigt mysiga med en massa kuddar, fin förvaring osv och dessutom ett badrum som var väldigt fint och fräscht.

Mycket kuddar på sängen som sagt, sådär som man gärna har det hemma i sitt eget sovrum.
Kanske inte lika roligt som städerska att puffa alla de kuddarna varje dag ….

Sen bytte vi snabbt om till badkläder och badrock samt paraply eftersom det regnade i söndags, regnet var bara mysigt stilla regn, så det gjorde inget alls.

Vi startade med att besöka deras ”nya spa-del” ja inte så himla ny men iallafall nytt för mig som inte varit där på länge.
Här finns det en mysig relaxavdelning med fin utsikt mot havet och ända till Halmstad när vädret är klart.
vi satte oss i den uppvärmda poolen under tak och tog en liten söndagsdrink, en Virgin Mojito för min del som nästan aldrig dricker alkohol.

Sen blev det raska steg i dimman mot kallbadhuset där det lockades med spegelblankt vatten med en temperatur runt 15 grader.
Vi hoppade i badade såklart men det finns det inga bilder på eftersom det var uppdelat män/kvinnor då det även var dem som badade nakna (?!) där.
Resten av kvällen spenderade vi med middag på Restaurang Sand, en middag som verkligen var  jättegod från start till mål, men få det var väldigt mörkt i restaurangen så blev det inga bilder därifrån.
Jag åt kantarelltoast följt av poscherad bergtunga med forellrom och Sandefjordssås och en hallondessert med brownie till dessert.
Så himla gott precis som frukosten dagen efter med nybakt bröd, massa goda pålägg och även äggröra osv för den gillar en större frukost.
Så mysigt att bo på hotell hemmavid, kanske något man borde göra oftare tänker jag?

Ha en fin dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.