Marie Olsson Nylanders magiska mattor

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig även idag, jag har nämligen en liten påminnelse till Dig.
Idag är det nämligen äntligen dags för succéinredaren Marie Olsson Nylander att göra comeback med  ytterligare en mattkollektion för Ellos Home.
Ja, du minns säkert att de tidigare mattorna för samma varumärke sålde slut på på samma minut som de släpptes så häng på låset HÄR idag kl 18.00 om du är intresserad.
Den som inte hann klicka hem en matta från förra årets kollektion har nu alltså fått en ny chans, och samtidigt är kollektionen lika aktuell för de som fick hem en matta och som känner att rummen i hemmet behöver knytas ihop.
”Den stora skillnaden från min förra mattkollektion är väl att jag vågat ta ut svängen lite till nu, göra mattorna lite mera, lite tyngre, lite modigare. Samtidigt är det så i min inredning att allt ska kunna knytas samman – så har du en matta från förra kollektionen så passar den väldigt fint ihop med den nya”, berättar Marie.

Rya mattan ovan är tillverkat i handspunnet och handvävd ull och den finns HÄR

Denna handvävda matta i jute finner du HÄR

Ja, äntligen dags för ytterligare ett mattsamarbete, ja idag lanseras nämligen de nya mattorna  HÄR   designade av Marie för Ellos, en limited edition-kollektion med stora vackra mattor, fotades på plats i huset på Sicilien som blivit vida känt via programserien Husdrömmar på Sicilien på SVT.
Mattorna är framtagna helt i ull och de olika texturerna och färgerna ger en sval och jordnära touch som känns helt rätt nu när hösten så sakta rullar in över oss  och vi längtar efter att skapa en mera ombonad känsla hemma.

Handvävd ullmattaHandvävd ullmatta med boucléliknande struktur och ånga fransar på kortsidorna finns HÄR

Ryamatta i handspunnet och handvävd ull och den finns HÄR

Handtuftad ryamatta i tjock ull finns HÄR

Du som känner till Marie och hela storyn ser nog att dessa fina inspirationsbilder är tagna på Sicilien i det omtalade rosa huset som är inget annat likt, inte sant?

Handtuftad tjock matta i ull finner du HÄR

Mattan i bilden ovan finns HÄR

Skulle du misslyckas med att norpa din favorit ikväll så misströsta inte, det finns massor med andra fina nya mattor  bla från varumärken som Classic Collection och Layered att välja från.

*inspirationsbilder från Ellos Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.