En natt på Grand Hotel

Hej fina kompis hoppas att allt är bra med dig?
Allt är bara bra med mig förutom att jag känner mig smått stressad och lite snurrig av alla intryck som jag fått med mig från designveckorna i Stockholm och Paris den gångna veckan.
Så pass att jag knappt vet var jag ska börja på det hela, men jag lovar dig att minneskortet i kameran är fullt.
Så jag börjar i helt fel ända så får vi se var vi landar…

Som ni kanske redan har listat ut via Instagram så flög vi från Paris till i Stockholm och checkade på det bästa hotellet, Grand Hotel Stockholm. Här mår man verkligen som en prinsessa.
Komforten, servicen, maten, deras fina SPA, Mathias Dalhgrens restaurang som vi älskar + att det ä lite nostalgiskt eftersom vi gifte oss här för 12 år sedan
Ja, allt är verkligen toppen här!

Hotellet har ju under flera år pågått en omfattande renovering av hotellets varenda vrå, på våningsplan efter våningsplan, har de  de många rummen renoveras efter konstens alla regler.
De många tidstypiska detaljerna från förr bevaras och lyfts fram i ett nytt skimmer, sobra eleganta färger, marmor, tjusig fiskbensparkett eller tjocka heltäckningsmattor.
Vackra möbler med exklusiva tyger, sängarna från DUX som man sover helt gudomligt i.
Detaljerna!
Guld, mässingsbeslag, blommor och inte att förglömma, lugnt och tyst på rummet som dessutom hade magiskt fin utsikt visade sig…

De fina pardörrarna av frostat glas leder direkt in till badrummet helt klätt i ljuvlig marmor.

Om jag tog ett bad i badkaret ovan?

Jo, det kan du lita på!

Vårt rum i klassiskt modern stil var bara helt ljuvligt och sov som en riktig prinsessa där i den sköna sängen med riktiga krispiga hotellbäddset och lakan.

På kvällen åt vi ännu en ljuvlig middag i Matbaren /Mathias Dahlgren som ligger i själva byggnaden fast drivs separat.
Skönt att slippa ge sig ut på stan efter mässa och flyg och dessutom skulle vi med ett annat flyg dag därpå….

Room with a view..

Och där borta i Riksdagshuset börjar det hända grejor i detta nu, väldigt spännande och vi får hoppas på det bästa för Sverige.

Frukosten på Grand Hotel går inte av för hackor, så här unnade vi oss en långfrukost med pannkakor och allt innan vi skulle ge oss iväg igen..

Innan vi gav oss iväg tog jag en klassik toa-selfi, ja är det någonstans man ska göra detta så är det inne i det lyxiga toalettrummet på Grand Hotel.

Ha en fin tisdag så ses vi snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.