Förra veckans fredagsmys

Hej fina vän.

Dagarna svischar förbi, ja jag hinner knappt med i svängarna nu och detta har märkts här i veckan i bloggen.
Jag har haft och har fortfarande fullt upp med olika bestyr, först i Stockholm och sen i Paris under bådas designveckor och detta är första gången som vi är iväg sedan före pandemin.
Ja, världen blev med ens mycket större igen, och jag känner mig helt utmattad av alla intryck.
Bara en sån sak att jag inte flugit sedan 2020 är ju en omställning, men allt har funkat jättebra förutom en envis ögoninflammation ..

Dessa bilderna är givet nyss nämnda agenda inte från nu utan från förra veckans fredagsmys ute på vår lilla uteplats.
En pytteliten plats vid vår entré som bit för bit genomgår en liten förvandling…
Golvklinkersen blev en riktig fullträff, älskar kulören, mönstret, det breda fogarna och att dess terracottanyans matchar med taket på huset.
Mönstret valde jag med inspiration från ett helt annat golv, och de extra breda fogarna eftersom jag ville ljusa upp golvet litegrann.

Sensommarkväll i slutet av augusti, ljumma vindar och ett glas Prosecco signerat Karl-Fredrik på Eklaholm, och lite goda tilltugg i form av Serranoskinka och söt melon.
Så gott!

Ja, du kanske kommer ihåg att jag gör uteplatsen i samarbete med nyss nämnda Karl-Fredrik, en riktig rikskändis på Österlen med härlig inredningsbutik och handelsträdgård som dessutom givit ut en egen bok, har ett eget vin och nästan alltid aktuell hos TV4 med något roligt program.

Detta är bara en liten sneak peek av det hela, jag kommer självklart visa Dig mer snart och berätta allt om produkterna som jag använt osv.
Ha en fortsatt fin helg så ses vi snart igen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.