Nytt loftgolv coming up…

av | dec 1, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Hej fina bloggvän.
Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade dig om hur det går med renoveringen och anledningen till detta är väl helt krasst att det inte hänt så mycket…
Som jag nämnt tidigare så är jag ingen ”renoveringsperson” gillar inte stöket, alla valen som måste göras och när det dessutom tar för lång tid så tappar jag tålamodet, och där är vi nog kan man säga.
Så trist när all drar ut på tiden och inget händer när allt man vill är att komma på plats och göra fint.
Det som har gått i stå är allt det platsbyggda med trappan, garderoberna osv utan detta hänger mest i luften utan tidplan vilket irriterar mig till max.
Ja ja, idag har jag iallafall något lite nytt att visa och då på det lilla loftet som min man gör iordning på egen hand.
Bilden ovan är innan målning av ytskikt och innan heltäckningsmattan tagits bort….

…och nu ett loft med målade ytskikt med Nordsjö Nordic Light, Nordsjö’s vitaste helmatta kulör för målning inomhus som passar för i stort sett alla underlag och som tack vare den unika Lumitec-teknologin reflekterar  upp till 40% mer ljus.
Det perfekta valet för mindre utrymmen som loftet i fråga med inte så mycket ljusinsläpp osv.
Ja, och som du ser är heltäckningsmattan som låg här tidigare är borttagen eftersom nytt ett nytt tjusigt golv ska läggas på loftet….

Förberett för golvläggning…

Golvet i fråga är ett samarbete som jag gör tillsammans med Vinylgolvbutiken  och givetvis kommer jag att visa Dig det färdiga resultatet när det är färdiglagt och det är lite mera ombonat på det lilla loftet.
En liten sneak peek med andra ord och jag är själv riktigt förväntansfull på resultatet då det bara vid första anblicken ser väldigt fint och naturtroget ut.
Golvet kommer att läggas av min man och enligt honom är det enkelt gjort så jag tänker att detta kommer att gå i ett nafs och sen är det klart hahaha..
Ja, golvet i fråga har ett spontat och falsat låssystem som gör det enkelt att lätt att lägga utan lim, och man behöver ingen såg för att bryta av materialet utan en mattkniv räcker,  och det låter ju lovande så jag förstår inte vad min man skall ha såg till.

Golvet i frågan är Vinylgolvbutiken’s senaste ett nyhet  i form av ett vinylgolv i utförande white pine, ett golv som påminner om vitsåpat brädgolv med naturlig kvistighet trots att det är av vinyl.
Golvet har dessutom en detaljerad yta och man känner träets fibrer som i äkta trä i själva ytstrukturen, och detta tror jag nästan att du får en hum om via bilderna ovan.
Ett hållbart och vattenavstötande golv till hemmets alla rum, fritt från ftalater och det utsöndrar inga skadliga föreningar i andningsluften samt med 20 års garanti för golv i hemmiljö.
Samtliga golvvarianter finns att spana in HÄR och dessutom går det enkelt att beställa hem provbitar innan man gör sin beställning som sen levereras inom en vecka.
Snabba puckar med andra ord och det gillar man ju!

Utsikten från det lilla fönstret på loftet där man ser ner till havet ett stenkast från huset mitt i byn där lägenheten finns och fri sikt ut till Hallands Väderö dessutom.
Dessa bilderna tog jag innan snön föll så nu ser det minsann helt annorlunda och nu rena vinteridyllen med snöklädda hus.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *