Shoppa Clinique med 30% rabatt!!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag måste jag passa på att tipsa Dig om att du kan shoppa hela sortimentet från Clinique med 30% rabatt, rabatten gäller dock endast idag 23/11 så passa på!
En mass bra skönhets- och vårdande produkter som samt även make up till riktigt bra priser redan  före rabatten.

Jag har använt och använder Clinique-produkter dagligen i ca 20 år och tycker väldigt mycket om dessa, så ja du kan lita på att jag hamstrar mina favoriter en dag som denna. (Inte köpa onödiga saker nu utan bara sådant som man behöver och ändå planerar att köpa)
Dock blev jag sugen på att skå till på adventskalendern HÄR, älskar nämligen de små reseprodukterna till skillnad från många andra hahah.

Ovan i bild ser du flera av mina Clinique-favoriter och passsande nog har jag slut på favoriter som den flytande ansiktstvålen HÄR, nattkrämen HÄR, en allround foundation HÄR och hela Smart serien HÄR

Clinique’s Take the Day off har jag använt så länge jag kan minnas och denna finna alltid hemma hos mig.

Världens bästa mascara om du frågar mig hittar du hos Clinique och denna använder jag alltid och byter aldrig mot någon annan, mascaran i fråga köper du med 30% rabatt HÄR

Favoritrouge nummer ett som alltid finns i min sminkväska finns HÄR


Min necessär som syns i bilderna ovan är från Louis Vuitton, och vill du spana in produkter från detta lite lyxbetonade varumärke till bra pris så kika HÄR , och om du gillar du mina handdukar från Mimou så är dessa på kampanj med 20% rabatt just nu om du kikar HÄR

Hoppas att du hittade en favorit eller två, själv tänker jag testa några nyheter som en foundation med serum
HÄR, en fuktgivande gelé HÄR och även ett nytt läppstift som finns HÄR

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.