Fixa gardinstilen!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in för att tipsa Dig om hur du fixar gardiner i hotellrumsstil lika den uppsättning som jag har hemma i stan.
Jag kan varmt rekommendera Dig de fina gardinerna från Mimou som du hittar HÄR, med 20% rabatt just nu, och för att fixa stilen använder du en skir gardin med dubbel bredd HÄR  20% rabatt i kombination med mörkläggande sammetslängder på REA HÄR  och fler olika varianter HÄR med 20% rabatt på samtliga

Krukan i tenn får jag alltid mycket frågor på men denna är tyvärr jättegammal och egentligen en vinkulare, så har inget bra tips på just denna. Vet dock att det finns en annan finn variant om du kikar
HÄR med 30% rabatt just nu.

Adventsstjärna med guldrand HÄR för en spottstyver!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.