Firat Fettisdagen

Hej fina bloggvän hoppas du haft en fin tisdag så här långt?
Idag denna regniga tisdag här hos oss är det ju som du säkert noterat Fettisdagen eller Stora Semmeldagen som jag brukar kalla den för eftersom Fettisdag låter lite konstigt….
Sociala medier svämmar ju över över av semlor en dag som denna jag inte minst på Instagrm har jag settdessa gräddstinna bullar svischa förbi, så i ärlighetens namn kände jag mig redan lite mätt innan jag högg in på min.

Vi har faktiskt inte lyckats hitta någon riktigt god semla i år trots att vi testat flera olika ställen så kanske får det bli till baka egna eller kanske du har ett bra semmeltips runt Båstad med omnejd?
De här som vi köpte på konditoriet i byn såg goda ut men var ganska smaklösa och bullen var lite torr…

Hur äter du din semla?
Jag gillar semlor med riktigt mycket nötig och god mandelmassa samt riktigt fluffig grädde och mn ska inte äta med sked eller gammal utan bara med händerna hahaha annars är det ju som vilken bakelse som helst.
Ha en fortsatt fin tisdag!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.