Jul & Unik rabattkod hos Ellos Home

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos Home*

Idag kikar jag in för att visa Dig en glimt av julen hos och i samarbete med Ellos Home och har i samband med detta även glädjen att erbjuda mina fina läsare en unik rabattkod som ger 30% rabatt på dyraste varan inklusive möbler och varumärken!
Rabattkoden  att ange i kassan är  405448 och giltig på ordinarie priser from idag 22/10 tom 29/10.

Ett bra tillfälle att slå till på något med lite större prislapp som du suktat efter länge.
Kanske någon ny fin möbel, en ny matta eller varför inte ny fin julbelysning?
Hoppas du blir inspirerad av detta inlägget, det hoppas jag på och först av allt vill jag visa dig lounge-stolen i trä och rotting här ovan som du kan kika närmare på HÄR och träskålen i vintage hittar du HÄR

Gardinlängderna ovan HÄR med finstämt mönster i rött på griege botten, bordsduken i bild som finns i 11 olika kulörer ,hängande ljusstake HÄR och adventsljusstaken på bordet hittar duHÄR.

Gillar du stolarna som syns i bild så kolla HÄR och vasen måste du också kolla in på närmare håll
HÄR

Samma stol som ovan av trä och med rottingnät HÄR och den fina kudden med röd rand hittar du HÄR

Ovan i bild ser du den gröna krukan  av keramik HÄR som agerar julgransfot och fina dekorationer av papper till granen HÄR

Fina SNÖBLOMMAN med 30% rabatt är ju inte fy skam du hittar båda storlekarna HÄR

Så fina ljusstakar ovan i bild  som finns HÄR och de dekorativa granarna av metall finns HÄR

Fina ljusstaken Mäster med 30% rabatt är ju inte helt fel, du hittar denna omtyckta ljusstaken HÄR

Ännu en variant av bistrostol som du hittar HÄR och fina adventsstjärnan av rotting HÄR

Blir det ingen riktig snö till jul så kan man sju pryda sitt hem med snöflingor av papper...påslakansetet av linne  i bild hittar du HÄR och sammetsöverkastet som går ton i ton finns HÄR med 35% rabatt.

Hängande ljusstake i mässingsutförande eller i svart metall om man föredrar det och denna är fin som den är eller också kan man dekorera den med någon saker kvist eller så.

Klicka HÄR 

Julens fina belysning skapar härlig stämning i våra hem från 1:a advent och tills jultomten kommer på besök…adventsljusstaken hittar du HÄR och den fina stjärnan av papper HÄR

Fint inslagna julklappar är en del av själva upplevelsen, att lägga lite extra vikt vid inslagningen är så mycket värt, och fint papper, band osv till detta hittar du HÄR

Adventsljusstaken ovan HÄR  och fint fårskinn HÄR

Fina pappersdekorationer hittar du HÄR och även HÄR

Träfatet HÄR

 

 

Vacker pappersstjärna Isabelle

Gardiner från Mimou med 290 cm bredd vilket gör att de passar både i vanliga fönster och större fönsterpartier och dessutom med 25% rabatt just nu. Fler kulörer.

Denna advensljusstaken som du hittar HÄR

 

Sammetslängderna hittar du HÄR, fåtöljen HÄR och  adventsstjärnan av rotting HÄR

 

Rustikt porslin HÄR, kökshanddukar HÄR, skärbrädor HÄR

 

 

Så fin takkrona för levande ljus HÄR

Hoppas du blev inspirerad inför den juletid som kommer vare sig du vill fira denna högtid i all enkelhet eller motsatsen med mycket av allt.

*Villkor (405448): Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer, möbler samt hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-10-29. Gäller ej kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller “EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, Vagabond, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Anita Care, co’couture, Kavat, Tiger Denim, Rowico, Hunter, Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger, Hjellegjerde, adidas Originals, Stylein och Bargi är undantaget från erbjudandet.

Kram

*inspirationsbilder Ellos Home

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.