Mina Mattor

*inlägget innehåller. annonslänkar*

 

Jag får ofta frågor om mattorna som finns hemma hos oss och idag tänkte jag därför att. jag tipsar om. dessa och även några mattor som är snarlika mina.
Jag startar i vardagsrummet där den marockanska ullmattan finns denna är. en vintage-matta från Bargi vars mattor säljs i ledande inredningsbutiker runt om i landet. och ofta är inte den ena den andra lik vare sig i mönster eller kulör som kan skifta. från vitt till lite mera åt det gula hållet en sådan matta. måste man nästan. se live. i. butik och inte köpa via nätet tycker jag.

 

Dock finns det liknande mattor. som. är nyproducerade och i en lite lägre prisklass, sådana mattor tipsar jag om här nedan!

Tjock och mjuk handvävd ullmatta och denna hittar du här KLICK

Fin ullmatta med tofsar i hörnen hittar du här KLICK

Ryamatta. av bomull med triangelmönster 50% rabatt KLICK

Handvävd ryamatta 200×300 cm med 30% rabatt KLICK

 

 

 

Den fina mattan av ull i vårt matrum heter Key White och finns i en rad olika kulörer, en snygg och lättskött matta (fläckar går att ta bort ganska lätt bort vet jag av erfarenhet ) i jämförelse med viskosmattor, och denna hittar du HÄR och även i grått HÄR.

Vill du spana in samma matta fast i viskos så kika HÄR och denna variant i tre olika kulörer.

Mattan i mitt sovrum är helt underbar och och kommer som du kanske vet från Classic Collection .
Tillverkad av finaste ull från New Zeeland och som att gå på moln bokstavligt talat!
Mattan finns i flera olika storlekar och finns HÄR

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.