Rörstrand och Iittala med 25% rabatt

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas du har en fin vecka så här långt och nu närmar sig ju helgen med stormsteg!
Idag kikar jag kikar två riktigt bra REA-tips till Dig, jag vet nämligen att du brukar gilla när jag tipsar om erbjudande på personliga favoriter hemma hos mig.
Idag vill jag därför tipsa dig om rabattkoden HELG25 som ger dig 25% rabatt på allt hos bla Iittala och Rörstrand när du handlar online hos Åhléns t om 26/5 2019.

Just nu kan du köpa inte bara Swedish Grace utan allt från Rörstrand med 25% rabatt hos Åhléns och alla produkter när det gäller fina Swedish Grace hittar du HÄR. Jag har både mat-tallrikar, assietter skålar, tekopparna och tekannan i mitt skåp och hade det inte varit helt fullt där redan skulle jag köpt några delar till.

Den stora skålen hittar du HÄR och de mindre skålarna HÄR

Förutom Rörstrand så kan du även shoppa allt från Iittala och därifrån kommer glasen Lempi som du ser att jag använt till min dukning här ovan.

Jag har Swedish Grace i både klassiskt vitt och i den fina gröna nyansen som heter Is och brukar mixa båda när jag dukar mitt bord.
Den fina kannan som syns ovan i bild hittar du HÄR och den är fin både som bringade och som vas till en fin sommarbukett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.