Utan helgbukett

Hej fina bloggvän hoppas att du haft en fin fredag oh njuter av kvällen.

Idag har det varit riktigt roligt härligt väder här hos oss men också riktigt kallt minsann fick jag erfara när jag mot eftermiddagen tog min min långpromenad efter att ha väntat på ett efterlängtat paket som skulle komma med posten.
Lite retligt är det ju när man helst av allt vill komma ut i solen, och paketbudet kommer på absolut sista utsatta tiden för leverans….

Men men, den som väntar på något fint…i paketet var nämligen den nya fina, stora vasen som jag beställde häromdagen och dessutom var den i ett stycke utan skavanker det där vet man ju aldrig…
Vasen är som du kanske vet den senaste av Carina Seth Anderssons vaser som hon denna gången designat inför nyöppningen av Nationalmuseum i Stockholm, eller rättare sagt restaurangen som finns där.
Så himla fin och finns att köpa HÄR (adlink) och även i två lite mindre storlekar HÄR (adlink) och dessa är ju lite annorlunda till formen.

Som du såg så har jag inte hunnit köpa någon passande bukett till den nyanlända vasen men det tänker jag att jag ska ta mig ann imorgon.
Jag hoppas hittat fina franska tulpaner kvitten eller andra kvistar så det återkommer jag med i ett senare inlägg.

Så önskar jag dig en fin start på helgen.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.