Swedish Grace med 50% rabatt

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas du har en fin vecka så här långt och nu närmar sig ju helgen med stormsteg!
Jag kikar in med en favorit i repris  och två riktigt bra REA-tips till Dig, jag vet nämligen att du brukar gilla när jag tipsar om erbjudande på personliga favoriter hemma hos mig.
Först ut har vi Rörstrands fina servis Swedish Grace är en klassiker som älskas av väldigt många inrednings och designintresserade, inklusive undertecknad.

Och av samma anledning måste jag ju ju tipsa dig om att du åter kan köpa ett set med 8 delar av porslinet med 50% rabatt HÄR  och vill man inte köpa ett set utan endast enstaka produkter så finns även en del produkter med samma rabatt
HÄR.
Setet som erbjudandet gäller för ser du här ovan och innehåller 8 delar med 2 muggar, 2 tallrikar, 2 skålar och 2 assietter från serien Swedish Grace, och köper man ett sådant set eller två  så har man ju en fin start till en hel servis.
Jag har både mat-tallrikar, assietter skålar, tekopparna och tekannan i mitt skåp och hade det inte varit helt fullt där redan skulle jag köpt några delar till.

Tips nummer två är för mig ett måste att ha i köket en snygg och praktiskt vattenkokare som används flitigt av mig, teälskare som jag är är.
Samma fina modell från Dualit fast i krom och vitt hittar du HÄR med 50% rabatt.

Fler fina REA-tips när det gäller saker till köket hittar du HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.