Vintervitt i sovrummet

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas du haft en fin onsdag!
Som jag utlovade i mitt förra inlägg så kommer här ett bildsvep med lite bilder från sovrummet som jag idag gjort lite vintervitt och tjusigt.
Jag tycker det är lite motsägelsefullt med alla dova kulörer som automatiskt kommer som senaste nytt när hösten och vintern kommer, nu under denna mörka tiden behöver vi ju så mycket ljus det bara går att få tycker jag.
Så, in med lite nya vintervita bäddset av härlig linnekvalitet blev dagens misson.

Den gröna sammetskudden som skymtar där bakom har ju visat tidigare men du hittar den HÄR på kampanj just nu.

Den vita kakelugnen som är som ett smycke i sovrummet och matchande bäddset av tvättat linne från Dirty Linen .
Just denna varianten har de döpt till Very White men jag tycker det är mer vintervita och inte helt kritvita men det kanske är svårt att se på bild.

Sovrummet i sig ser ju ut precis som vanligt du som följt mig ett tag vet nog vid detta laget att jag inte är nog person som gör stora drastiska förändringar i första taget.
Sänggaveln är ju dock hyfsat ny och finns HÄR (äntligen på lager igen), sängborden är antika, lamporna hittade jag bortglömda i förrådet (den som spar han har) och sängkappan som du undrar över denna kommer från Mimou och har extra längd på kappan (60 cm) vilket är toppen när man har en hög kontinentalsäng.

Ser du hur sura de ser ut? Tänka att så små söta vovvar kan se så himla sura ut.
Idag var det inte det minsta kul att vara med på foto hahaha…gissa om jag fick muta dem?

Också blev det lite julfint i fönstret med hjälp av en julstjärna från Watt & Veke och några hyacinter som fick ta plats i den där favoritkrukan från Munka Tenn som jag visat 100 gånger tidigare här hos mig.

Ha en fortsatt fin kväll.

 

 

1 reaktion på “Vintervitt i sovrummet”

  • Britt-Marie skriver:

    Hur kan man vara så sur och ändå så söt?! Kan inte se mig mätt på dom! Ha med dom ofta! 💖💕Lyfter vilket inredningstips som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.