Citysommar alá Granit

av | jun 26, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Dagens första inlägg är till bredden fyllt av härlig inspiration för Dig som tänker spendera sommaren i city, ja alla kan ju inte fly ut till landet, resa utomlands osv och då får man helt enkelt fixa så skönt och somligt man bara kan det även inne i stan.
Och ja, om du fråga mig så tycker jag inte att en citysommar alá Granit går av hackor, kolla så får du se!

Stråväskan, gärna en rymlig sådan är ju sommarens bästa väska.
Perfekt för att ta med allt man behöver för en dag utomhus i parken, på badbryggan eller vart man nu kan tänka sig att spendera dagen.
Jag har ett ganska stort antal stråväskor hahaha, för även om man redan har några stycken så hör det liksom till med en ny variant varje sommar.

Hitta ett utomhusbad nära Dig, bor du i en havsnära stad eller by så har du kanske inte allt för långt till en badbrygga eller strand eller också finns det kanske ett utomhusbad eller två.
Ibland finns det hotell som har utomhuspool och då kan man ibland köpa tillträde till deras faciliteter, ja ibland räcker det nog att man spenderar dagen där och köper mat och dricka sv där.

Smustgul, lejongul, saffran,  rostbrun eller vad ska man kalla årets trendigaste kulör?
Buden är säkert lika många som antalet produkter som vi just nu ser i butikerna i denna kulör.

Lev här och nu, ta dagen som den kommer och försök att njuta av det som Du faktiskt har omkring dig och stirra dig inte blind på vad alla andra gör eller har.
Kom även ihåg att de bilder som målas upp på sociala medier inte alltid (ganska sällan) visar helar sanningen…
Sommaren 2018 har så här långt förtjusat mig till max, jag jag vågar nog påstå att denna sommaren är den allra bästa på riktigt många år.

*Pressbilder Granit

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *