Fira påsken med 25% rabatt hos Ellos

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar*

För att fira påsken ordentligt kan du just nu ( t om 2/4) shoppa med 25% rabatt hos Ellos när du anger RABATTKODEN 375715 och detta erbjudande gäller både för mode, heminredning, skönhet och även REA-produkter.
Kanske läge att slå till på nya fina sneakers, en vit kavaj att möta våren i, nya textilier till hemmet eller något annat fint som du är sugen på just nu.

Vit linnekavaj med knyt i midjan

Bäddset av linne som ingår i en av Ellos mest populära textilserier

Blå sammetskudde HÄR

Stor rund taklampa av klarglas eller vitt opalglas

Tavla Seaweed

Handmålad burk med lock från Mimou

Ett av de säkra vårtecknen nya vita sneakers

Fina förvaringskorgar just dessa i bild kommer från Bloomingville

 

25% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING* – GÄLLER ÄVEN PÅ VARUMÄRKEN OCH REAN*Villkor (375715): Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2018-04-02. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör eller varor märkta med ”Vintage COLLECTION” eller “Kampanjpris”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Odd Molly, Vagabond, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Kavat, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi och Bargi är undantaget från erbjudandet. Fri frakt gäller för normalpaket max 20 kg (värde 49,90) vid nybeställning över 499,- (efter avdragen rabatt) på Ellos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.