Aschbergsgatan 37

Den här veckan har jag hittat ett Hemnet-span som föll mig smaken direkt, eller rättare sagt då var det faktiskt det iögonfallande blå köket som först fångade min uppmärksamhet när jag fick syn på det via Instagram.
Så, ett blått kök och mer därtill bjuder denna fina, totalrenoverade Göteborgs-våning med adressen Aschbergsgatan 37 på, och inget att vänta på nu kikar vi vidare!

Talesättet blått är flott stämmer ju verkligen i detta fallet, och även om jag personligen inte skulle välja ett blått kök i mitt hem, så gillar jag själva den shakerinspirerade stilen riktigt mycket.

Knopplist för förvaring av köksförkläde, handdukar och kokböcker är ju både praktiskt och dekorativt.
En relativt enkel och billig lösning dessutom, en knopplist kostar inte så många kronor och kan användas till väldigt mycket.

Ton i ton med matta, soffa och till och med soffbord  betonggrå nyans, eller rättare sagt så är ju själva bordet av betong och det övriga i samma nyans.
Stilrent och snyggt!

Så vackert, ja till och med elementet ser lite elegant ut där i den ljusa hörnan där bland annat, mobilen med pappersfålar blir ett fint blickfång.

Det fanns en faslig massa bilder tillhörande denna fina bostad, så vill du se ännu mer tycker jag att du ska kika vidare hos Göteborgs-mäklaren Entrance Mäkleri som saluför Aschbergsgatan 37 i Göteborg.

Fotograf Anders Bergstedt

2 reaktioner på “Aschbergsgatan 37”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.