Dags för nya hemma-fix projekt (sponsrat inlägg)

Så här på våren väcks åter lusten att ta tag i olika hemma-fix projekt, små som stora renoveringar, trädgårdar som behöver röjas i och väckas till liv efter vintern, båtar som ska sjösattas osv, ja listan kan säkert göras hur lång som helst.
En hel del av det här vill vi gärna ha färdigt lagom till sommaren är här så att vi kan njuta av lite latare dagar i hängmattan, så nu är det hög tid att dra igång tilltänkta projekt!
Närmast till hands här hemma hos oss står ett lite projekt där vi ska lägga fina kakelplattor ute på vår lilla citybalkong, som fram tills nu endast haft en trist betongplatta.
Plattorna är redan utvalda och levererade , fix, verktyg och annat som behövs för att få dem på plats är införskaffat, och jag känner på mig redan nu att det kommer att bli så himla fint!

När det kommer till den här typen av projekt så är det oftast jag som får alla idéerna, och min käre man som är den av oss två som är händig och den som får göra det hela, med viss hjälp ifrån mig.
Senast det begav sig sig köpte jag lite fina och användbara arbetskläder, nya verktyg och penslar från web-butiken Engelbert- Strauss till min man för att att muta honom litegrann, och det funkade hur bra som helst.
Ett bra tips till Dig om du behöver muta din man eller liknande, haha.
Att satsa på bra arbetskläder och bekväma skyddskor till den här typen av projekt är väl värt att tänka på.

Är man på jakt efter arbetskläder, funktionsplagg, skyddsskor, osv så hittar man ett stort utbud hos Engelbert-Strauss en toppenbra web-shop när det nyss nämna produkter, och nu när jag kikade in hos dem igen fick jag även nys om den här snygga funktionströjan , som finns i flera färger, den skulle jag kunna tänka mig till mina skogspromenader och hundturer nu i vår.

*Sponsrat Inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.