IKEA Askersund signerat Hans Blomquist

av | mar 7, 2017 | Design

IKEA_hans_dromkok_del_1_inspiration_1

I förra veckan visade jag IKEA’s nya kök av återvunnet material, IKEA Kungsbacka som stylats av duktiga stylisten Pella Hedeby, och idag kommer det tt nytt inlägg på samma tema.
Den här gången är det stjärnstylisten Hans Blomquist som visar upp sitt kök i hans hem i Paris, och i inlägget hos Livet Hemma delar han med sig av sina bästa tips för att skapa ett funktionellt och snyggt kök ur hans perspektiv.

IKEA_hans_dromkok_del_1_inspiration_2

Köksfronterna som Hans har valt ut heter Askersund, en slät trälucka av ask där ådringen syns, vilket är en trend som vi ser komma just nu även när det gäller planmöbler.
Askersund är en köksnyhet som lanserades i februari, så även denna precis som nyss nämnda Kungsbacka en av vårens köksnyheter hos IKEA.

IKEA_hans_dromkok_del_1_inspiration_3

IKEA_hans_dromkok_del_1_inspiration_4

IKEA_hans_dromkok_del_1_inspiration_5

Jag tycker att det jättefint med kontrasten mellan det ljusa trät och den mörka bänkskivan och de svarta vitvarorna, men tänker att det hade varit snäppet snyggare med en naturstenbänkskiva i snygg grön nyans som jag visade HÄR alldeles nyligen.
Gillar även den lilla kreativa hörnan med patina, en fin kombination av nytt och gammalt!

Styling: Hans Blomquist
Fotograf:Andrea Papini

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Hans Blomquist drömkök

    […] ett tag sedan visade jag stjärnstylisten Hans Blomquist’s drömkök som han har gjort i samarbete med IKEA och deras inspirationslogg Livet Hemma, och nu såg jag att […]

    Svara
  2. Robert

    Hej, jag funderar lite över väggen. Är det puts eller betong? Berätta gärna lite hur ni gjorde.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *