Senaste nytt från Duka Kitchen Life

_asset-php-5

Senaste nytt från Duka Kitchen Life ser du här via fina inspirationsbilder som har stylats av duktiga Pella Hedeby, en stylist och bloggvän som jag ofta återkommer till här hos mig, och det är ju inte så konstigt med tanke på allt det fina material som hon levererar utan avbrott.
Köket som syns i bilderna är inget mindre än Kvänum Cool Classic som lanserades hösten 2016, ett drömkök för många!

 

image image _asset-php-6 _asset-php-4 _asset-php-2

Bland nyheterna finns produkter i grön marmor från Duka Marble, pappershållare, skål och bricka med kant kombineras med fördel med vår nya skär- och serveringsbräda i mörk valnöt. Lägg till ny Bistro gryta 5L med krämfärgad glasyr och kökstextilier i mjuk, stentvättat linne och du har en rustik och avslappnat lyxig look i köket.

_asset-php-3 _asset-php

Kyoto är en strömlinjeformad knivserie i sex delar där handtaget och bladet är integrerade med varandra vilket ger kniven styrka, hållbarhet och balans, och dessutom blir övergången mellan blad och handtag hygienisk och enkel att rengöra.

De nya produkterna finns ute till försäljning i handeln från vecka 8, och säljs via City Gross butiker, och via City Gross App

*Pressbilder och utdrag ur pressmeddelande om produkterna.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.