img_1647

Är du redo för en liten förhandsglimt av vad vi har att se fram emot framåt våren från det svenska textilvarumärket Himla?
Det hoppas jag, för jag gillar ju att gå händelserna lite i förväg här hos mig, och idag bjuder jag därför på ett bildsvep med bilder som visar Himla SS17.

img_1650

img_1637

img_1642

img_1646

Från ljust rosa mot aprikos och tomatröd tillsammans med gråtoner och vitt känns somrigt och fint tycker jag personligen, inte minst eftersom just de ljusa rosaaktiga kulörerna är mina favoriter, året om!

img_1641

img_1639

Doftljus i keramikbehållare och doftpåsar av linne, små detaljer som gör stor skillnad för helheten och fräschören i ett hem.

img_1636

img_1634

img_1638

img_1649

Pasteller hör våren och sommaren till och här ser vi textilier i lavendel, svagt rosa och mint som ju är härliga att kombinera som vid bäddningen här ovan men även fina var för sig.
Mattan här ovan ovan heter Sårö och kulören Peaceful, men finns även i grönt (Balance) och i en röd nyans som heter Committed.

img_1640

Nyheten i form av bäddsetet The Strip Bed kommer två olika kulörer, den gröna i bild som heter Cool och en beige/nude variant som heter Blush.
The Strip finns även som en prydnadskudde i samma utförande.

img_1654

img_1648

img_1645

img_1643 Pressbilder Himla

Sist men inte minst ser vi lite klarare signalfärger, grönt och blått i dess fulla styrka och så snyggt i kombination med kritvitt.
Serien med IKAT-influenser som finns i både grön/vit och blå/vit heter Sandika och finns både som prydnadskuddar, duk och servetter.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

3 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Bloggmiddag hos EkPr

    […] oss ned vid ett vackert dukat bord med en vårens kulörer när det gäller linnedukar etc från Himla, servisen Diamond från Dyrberg Kern och även armband ifrån dem som användes servettringar, glas […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: Himla ”With Pleasure”

    […] visade ju Himla’s vår och sommarkollektion för ett tag sedan, och nu i veckans så lanserade Himla ännu en liten nyhet som faktiskt finns […]

    Svara
  3. Inredningshjälpen: Mina favoriter från Formex

    […] En av mina personliga favoriter är ju Himla och hos dem var det också väldigt mycket ljusa och lite dämpade kulörer som tog plats. Ljust mint, beige och blått är kulörerna för deras nya bäddset Stripe. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *