Bra start på dagen

av | sep 12, 2016 | Okategoriserade, Resor

img_0843

Ännu en härlig dag här i Chania, tänk om alla måndagar vore ungfår så här!
Men minnet av soldränkta varma medelhavsdagar är härligt att minnas tillbaka till lite senare i vinter när kylan och mörkret har oss i ett fast grepp.
Idag startade jag min dag med en skön power-walk längs slingrande vägar här i den lilla byn som ligger utanför själva Chania.
Här vimlar det av fina små badvikar med barnvänliga stränder, och vi stannade till vid en liten fin badplats som ligger precis brevid Domes Noruz, och badade i helt spegelblankt kristallklart vatten, så underbart!

3d7a7411

img_0844

Och sen var det dags för frukost, och den är verkligen grymt god här på hotellet!
Om man vill kan man sippa Prosecco redan till morgonmålet, men jag håller en lite hälsosammare stil och håller mig till bubbelvatten, grekisk yoghurt, frukt, grönsaker och lite ost och bröd.
Åh ja, nån lite godsak kanske också slinker ner.

image

3d7a7386

img_0842

Another day another Playsuit.
Den här röda varianten hittade jag trots att det var mestadels höstnyheter hos H&M när jag var inom där lite snabbt innan vi åkte.
Playsuit’s och Jumpsuit’s måste vara ibland de skönaste plaggen som finns och nu har jag hittat några stycken som kommer funka fint även till hösten, kolla HÄR och HÄR.
Med en kavaj eller liten jacka till blir det klätt för business på dagen, och festligt utan på kvällen.
Och nu när jag tänker efter så kanske även den här skulle kunna funka till vinterns och vårens äventyr, jo jag hoppas på sådana!

Short Translation: Lovely sunny days at Domes Noruz!
Today I started my day with a power walk, a dip in the crystal clear waters that surrands the hotel and after that the lovely breakfast.
Another day another playsuit, it’s one of my favorite clothings.
This one s from H&M but I have also found a autumn favorite here.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Att ta tillvara det sista

    […] utsikt ut över den lilla bukten som ligger precis nedanför Domes Noruz Chania. I morse körde jag en repris på gårdagsmorgonen, och nu är det bara att ta till vara det sista av den här vistelsen för […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *