Att ta tillvara det sista

av | sep 13, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade, Resor

image

Idag håller jag till här vid den stora poolen med magisk utsikt ut över den lilla bukten som ligger precis nedanför Domes Noruz Chania.
I morse körde jag en repris på gårdagsmorgonen, och nu är det bara att ta till vara det sista av den här vistelsen för sent ikväll är det dags att flyga hemåt igen .

image

3d7a7417

Precis vid poolen finns RAW Bar som serverar härliga drinkar och lättare rätter dagtid, och på kvällarna blir det här en restaurang som serverar sushi.
Vi testade sushin häromkvällen och den var god, fast i ärlighetens namn så var den lite lika god som sushi vanligtvis brukar vara.

img_0867

dsc_0037

fullsizerender

Jag älskar ju som sagt att bada och om jag hade haft möjlighet så skulle jag gärna bott i ett land där man kan bada utomhus året runt, det finns inget bättre.
Också gillar jag goda läskande drinkar utan alkohol!
Drinken som jag fastnat för här är som en slags drickyoghurt gjord på grekisk yoghurt, ananasjuice, citronjuice, mynta och massor med is.
Cheers!

img_0866

image

Självklart kommer det att vara svårt att slita sig från detta lilla paradis och bege sig mot Sverige även om jag har hört att vädret är fint även där.
Men massor av arbete och andra begivenheter väntar runt hörnet, så det är bara att blicka framåt och leva i nuet.

Ha en fortsatt fin dag!

Short Translation: Enjoying our last day att Domes Noruz Chania by the beautiful pool, and as you can se, if you travel here you will have a breathtaking view out over the ocean, all in blue!
I also found my favorite drink here at t the resort, it’s nonalcoholic and so yummie!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *