Där en resa slutar…

av | sep 13, 2016 | Design, Okategoriserade

image
Det finns ju ett talesätt som lyder ”Där en resa slutar tar en annan resa vid…” och den här gången stämmer det faktiskt ganska bra även om det här inte är speciellt filosofiskt menat utan mer konkret.
Jag vill minnas att jag skrev efter Maison & Objet att det var årets sista mässa för min del, men det blev faktiskt ändring på det redan nu i veckan.
Jag har nämligen blivit inbjuden av Mini Cooper som Swedish Influencer till London Design Festival som startar nu på söndag.
Att åka till London Design Festival har funnits med på min önskelista ganska länge, så det ska såklart bli mycket roligt och intressant!
Mini Cooper deltar vid designveckan i London med utställningen Mini Living Forest som handlar om Compact Living, enkelt förklarat, och som kurerats av designern Asif Kahn.
Boende och miljöfrågor är ju högst aktuella i den tid vi lever i så det ska bli mycket intressant att få ta del Mini Coopers arrangemang i London.
Jag kommer att vara där i flera dagar så jag återkommer i ämnet senare såklart, och överraskningar som de här är ju bara helt underbara!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

 1. Frida

  Vad kul att du fick åka! Det var jag som tipsade dem om dig

  Svara
 2. admin

  Oj den informationen gick mig tyvärr förbi, men annars hade jag såklart tackat för stödet Frida!
  Det ska bli roligt, jag har velat åka till London Design Festival tidigare men det har inte blivit av.

  Kram Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *