Trendenser’s Vårfest på Lilla Spinneriet

Idag vaknade jag upp i Göteborg till en magisk utsikt, men mer om det senare, för nu ska jag berätta varför jag befinner mig här.
Igår var jag och ett härligt gäng med bloggare (ja hela 50 stycken) och instagrammare inbjudna till Trendenser’s Vårfest på Lilla Spinneriet i Lindome.
Det var en strålande sommarkväll och Frida hade ordnat ett hejdundrande kalas som var genomtänkt in i minsta lilla detalj, du kommer snart att förstå vad jag menar!

IMG_0416 3D7A4216

Här ovan ser du en liten skara av det samlade gänget utanför orangeriet och ja vädret kunde inte ha varit mer fantastiskt.
Hela kvällen bjöds det genomgående på Lustgårdens Cider som är en nyhet från Åbro, jag drack dock det alkoholfria alternativet och det var mycket läskande och gott!

IMG_0418

Och här har vi Frida som driver Trendenser men det känner du säkert redan till, och Frida är ju inte bara Sveriges största inredningsbloggare utan även en fin och omtänksam vän sedan några år tillbaka.
En stor källa till min egen inspiration när det gäller både inredning och företagande.
Frida, du är grym!

IMG_0439 IMG_0419

Vi var som sagt på Lilla Spinneriet ett orangeri som ligger bakom själva Spinneriet där Trendenser’s kontor och studio finns, och där huserar numera kocken Katja Palmdahl och driver restaurang och café med namnet Lilla Spinneriet
Festen hölls såklart där längs ett härligt långbord, och kolla in dukningen, i min favoritfärg rosa och allt!!

IMG_0417 IMG_0426

Ballonger, vackra blommor, dukar, servetter och inte minst sällskapet gjorde kvällen magisk!
Hade jag haft tid skulle jag ha länkat till alla och en var som var där, men kolla in Trendenser’s generösa länklista, så får du ett hum om vilka som var där.

IMG_0427 IMG_0424 IMG_0425

Och maten!!
Flera olika rätter uppdukade på rad, den ena rätten godare och vackrare än den andra, ren njutning för både öga och smaklökar.
Katja tillagar all mat från grunden från närproducerade och ekologiska råvaror, är du sugen på att ta en lunch eller fika där så hittar du all info om Lilla Spinneriet HÄR.

IMG_0430 IMG_0428 IMG_0429

Och sist men inte minst vill jag ännu en gång passa på att tacka Frida, hennes medarrangörer och alla som var där för ett kalas och en härlig sommarkväll som jag kommer att minnas länge!

Tack och hoppas att vi ses snart igen!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

6 reaktioner på “Trendenser’s Vårfest på Lilla Spinneriet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.