Trendenser’s Vårfest på Lilla Spinneriet

av | maj 11, 2016 | Bloggkärlek, Livet, Okategoriserade

Idag vaknade jag upp i Göteborg till en magisk utsikt, men mer om det senare, för nu ska jag berätta varför jag befinner mig här.
Igår var jag och ett härligt gäng med bloggare (ja hela 50 stycken) och instagrammare inbjudna till Trendenser’s Vårfest på Lilla Spinneriet i Lindome.
Det var en strålande sommarkväll och Frida hade ordnat ett hejdundrande kalas som var genomtänkt in i minsta lilla detalj, du kommer snart att förstå vad jag menar!

IMG_0416

3D7A4216

Här ovan ser du en liten skara av det samlade gänget utanför orangeriet och ja vädret kunde inte ha varit mer fantastiskt.
Hela kvällen bjöds det genomgående på Lustgårdens Cider som är en nyhet från Åbro, jag drack dock det alkoholfria alternativet och det var mycket läskande och gott!

IMG_0418

Och här har vi Frida som driver Trendenser men det känner du säkert redan till, och Frida är ju inte bara Sveriges största inredningsbloggare utan även en fin och omtänksam vän sedan några år tillbaka.
En stor källa till min egen inspiration när det gäller både inredning och företagande.
Frida, du är grym!

IMG_0439

IMG_0419

Vi var som sagt på Lilla Spinneriet ett orangeri som ligger bakom själva Spinneriet där Trendenser’s kontor och studio finns, och där huserar numera kocken Katja Palmdahl och driver restaurang och café med namnet Lilla Spinneriet
Festen hölls såklart där längs ett härligt långbord, och kolla in dukningen, i min favoritfärg rosa och allt!!

IMG_0417

IMG_0426

Ballonger, vackra blommor, dukar, servetter och inte minst sällskapet gjorde kvällen magisk!
Hade jag haft tid skulle jag ha länkat till alla och en var som var där, men kolla in Trendenser’s generösa länklista, så får du ett hum om vilka som var där.

IMG_0427

IMG_0424

IMG_0425

Och maten!!
Flera olika rätter uppdukade på rad, den ena rätten godare och vackrare än den andra, ren njutning för både öga och smaklökar.
Katja tillagar all mat från grunden från närproducerade och ekologiska råvaror, är du sugen på att ta en lunch eller fika där så hittar du all info om Lilla Spinneriet HÄR.

IMG_0430

IMG_0428

IMG_0429

Och sist men inte minst vill jag ännu en gång passa på att tacka Frida, hennes medarrangörer och alla som var där för ett kalas och en härlig sommarkväll som jag kommer att minnas länge!

Tack och hoppas att vi ses snart igen!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

6 Kommentarer

 1. Emma Priwin

  Så trevligt att ses igår och jag glömde säga det men din topp var väldigt fin!

  Emma

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Trendenser’s vårfest på repeat

  […] du vad, jag kör ännu en runda med härliga bilder från Trendenser’s vårfest som jag hade glädjen att få närvara vid i tisdags och anledningarna är två. Först och främst […]

  Svara
 3. En rosa sommardukning | Daniella Witte

  […] dagarna har man kunnat se den ljuvliga dukningen både här och där,  som rakt igenom gick i färgen rosa. För att spä på dessa rosa drömmar visar jag er […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen: Min födelsedag idag!

  […] veckan känns som ett enda långt kalas, det startade ju redan i tisdags med Frida’s härliga vårfest, följt av ett härligt dygn på Upper House i Göteborg och igår var det ju Eurovison-fest för […]

  Svara
 5. Inredningshjälpen: Inte alltid som man tänkt sig

  […] i centrum tillsammans med rumsdoften från Byredo. Ljusstaken är en present som jag fick vid Trendenser’s Vårfest , en kväll som jag kommer minnas tillbaka till […]

  Svara
 6. Inredningshjälpen: Skördefest hos Trendenser

  […] bloggvänner på plats, men även nya bekantskaper, och man kan säga att det var som en repris på den härliga vårfesten som som även den gick av stapeln på samma plats. Jag fattar bara inte var tiden, månaderna, […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *