MasterPass (sponsrad video)

av | apr 25, 2016 | Annons, Okategoriserade

I dagens moderna samhälle där vi knappast längre ser skymten av kontanter utan betalar med bank- och kreditkort, sköter våra bankärenden och inköp via internet, är det såklart självklart att vi vill att detta ska fungera så smidigt som möjligt och kännas säkert att använda.
Jag kan bara tala för mig själv, men jag gör allt fler inköp via internet, framförallt när det gäller hotellbokningar och resor, men även en hel del heminredning och kläder.
I takt med detta har jag även drabbats av ett antal skimningsförsök eller vad man nu ska kalla det för, och även om detta har blivit utrett utan att jag drabbats ekonomiskt, så innebär det ju en del extra arbete med att spärra kort, skriva felanmälan till banken osv och inte minst att det känns olustigt och otryggt, inte sant?
Så sent som i förra veckan så drabbades faktiskt min man just av detta, med onödigt krångel som jag nyss nämnde som påföljd.
Jag försöker alltid att vara noggrann och försiktig med hur, var och när jag använder mina betalkort, och när jag idag fick nys om tjänsten MasterPass som lanseras av MasterCard, så tycker jag att det verkar vara ett alldeles strålande koncept.
Kolla in videon här nedan som jag visar i samarbete med MasterCard så förstår du lite bättre vad jag menar.

Med nya tjänsten MasterPass by MasterCard som kan liknas vid en digital plånbok, lagras alla dina betalkort och dina uppgifter i ett enda klick.
Detta gäller oavsett om du använder MasterCard, Visa, American Express eller bonuskort, och dessutom skickar ditt MasterPass automatiskt vidare dina bonuspoäng så du garanterat får dem när du handlar online.
Enkelt förklarat så handlar du snabbare och säkrare med hjälp av MasterPass hos tusentals butiker online, och om du kikade på videon här ovan, så vet du att det är så enkelt fixat som att du registrerar dig på MasterPass.com!

*Inlägget är skrivet i samarbete med MasterCard

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *