Hotel Pigalle, nu med fint hundrum!

av | jan 10, 2016 | Design, Hotelldesign, Okategoriserade

p1

Att bo på hotell med hund är inte alltid det lättaste, den erfarenheten har jag skaffat mig under mina sex år som hundägare.
Generellt så råder det hundförbud på de flesta hotellen (med hänsyn till allergiker) i Sverige, och om inte så är det oftast inga direkt trevliga hotell eller hundrum som erbjuds när man vill bo med sin hund.
Jag har vid några tillfällen bott i ganska sunkiga ”hundanpassade rum” fått betala hundtillägg osv vilket inte är så trevligt, och därför var mina förväntningar inte jättehöga innan vår incheckning i fredags…

p7

p2

Men kolla här vilket fint hundrum på Hotel Pigalle som vi har bott i nu i helgen!
Ett romantiskt och överdådigt inrett rum som är precis lika fint som allt annat på hotellet, och som ni ser så fick August en egen fin hundsäng att sova i.
Visst ser han lite mallig ut, att bo på hotell i storstan med matte & husse hör minsann inte till vanligheterna.

p4

Förutom hundsängen fanns det en mysig filt, en leksak och fina matskålar på plats i rummet.
Mycket praktiskt att slippa att ta med detta själv.

p5

p6

Och kolla här!
Hundgodis och lyxig hudmat från Wonderboo serverat på silverfat, ja som ni säkert redan vet så är endast det bästa gott nog för människans bästa och trognaste vän.

p3

Den trendmedvetne noterar att rummet är inrett i blå toner från golv till tak, och toilétapeten med jaktinspirerat mönster gör verkligen sitt till för att sätta den romantiska sekelskiftesstilen.
Hotellrumskänsla som för tankarna till Paris, och vi har har verkligen njutit av vår vistelse på Pigalle, både tvåbenta och fyrbenta.
Vid de flesta tillfällen när vi bor på hotell och arbetar, besöker mässor osv så funkar det inte alls att ta med hundarna, men vid enstaka fall som de här är det skönt att kunna ta med dem och ha dem nära precis som hemma!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Todeloo Wonderboo

    […] helgen när vi bodde på Hotel Pigalle så fick ju lille August testa hundmaten Wonderboo och fick smak för det hela, och självklart så […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: Bud fast inte till mig

    […] kom från Wonderboo vars mat jag har gett till hundarna enda sedan vi var i Göteborg och bodde i hundrummet på Hotel Pigalle. På morgonen får de deras vanliga torrfoder från Royal Canin, och på kvällarna får de […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *