Granit SS 2016 – pressvisningen

image

I förra veckan bjöd Granit in till pressvisning för att visa deras vår- och sommarnyheter, men eftersom jag var upptagen med både det ena och det andra i förra veckan så fick jag stå över denna, tyvärr.
Granit radar ju upp nyheter och samarbeten på löpande band just nu, och håll till godo för här kommer bilder från pressvisningen, ja det känns ju nästan som om man var på plats!

image image

Att blomsterampelns återkomst sker med råge i år har väl knappast någon av oss missat vid detta laget, och givetvis finns det amplar även hos Granit.
Den rustika solsängen känner vi igen från förra säsongen, en favorit i repris!

image

image
Produkterna ovan känner ni säkert igen, de hör ju till kollektionen som Granit gjort tillsammans med Smålands Skinnmanufaktur och Formbruket, och den kommer faktiskt ut i butik idag!

image image

Massor med produkter för att odla och plantera både inne och utomhus.
Odlingsintresserade får garanterst sitt lystmäte stillat hos Granit, och den som vill vara trendig väljer krukor av betong, såklart.

image image

Och ännu fler amplar… ´det tycks vi inte få för många av just nu!

image image

Granit är väl knappast kända för att blanda in allt för mycket färg i deras sortiment, och så även våren 2016.
Visst ser vi glimtar av lite blått och grått samt militärgrönt som här ovan, men annars är det mestadels grafiskt svartvitt med inslag av naturträ och rotting. Den robusta gungstolen här ovan är riktigt fin tycker jag!

 

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.