Visit Croatia -härliga drömmar om sol och bad (sponsrad video)

Just nu vimlar mitt instagramflöde av härliga solvarma bilder från soldyrkande personer som har valt att fira julen utomlands med kritvit sand och vajande palmer istället för snö och julgranar.
Längtan till allt det där finns även hos mig, och hade jag haft möjlighet så hade jag packat min väska och rest i väg på studs till sol och bad och total avkoppling.
En härlig resa utan måsten eller krav, bara vara och ta dagen som den kommer och tanka välbehövlig energi och inför det som komma skall när allt drar igång igen i mitten av januari.
Vid den här tiden av året reser ju de flesta till Asien, och det skulle jag också kunna tänka mig och samtidigt börja spara ihop till en resa till Kroatien när värmen vänder tillbaka till Europa.
Kroatien ett helt nytt resmål för mig som jag har väldigt mycket gott om, och som blivit väldigt populärt den senaste tiden, sommaren 2015 verkade ”alla och en var” åka dit.
Ett resmål som verkar erbjuda något för alla med vacker natur, kristallklart vatten, avslappnad stämning, god mat och trevliga människor.
Om ni precis som jag är nyfikna på Kroatien, kolla in videon här nedan!

Visst såg det lockande ut?
Jag älskar att resa och drömmen är att få in lite mer resereportage med tips om härliga platser att besöka, trevlig hotell och restauranger här i bloggen.
Vi behöver ju alla ett avbrott från vardagen då och då för att orka med allt det som vi själva vill och som vår vardag och vårt arbete kräver av oss, inte sant?
Resor till nya plaster och till andra kulturer, nya bekanskaper och intryck påverkar oss positivt, kanske mer än vad vi anar.
Kroatien, ett av resmålen på min långa önskelista av resmål ligger ju dessutom väldigt nära i restid härifrån Sverige och det går både att bila och att flyga dit.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Visit Croatia

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Visit Croatia -härliga drömmar om sol och bad (sponsrad video)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.