Efterlysning

unnamed

Godmorgon!

Idag startar jag dagen med en liten efterlysning.
Vi (läs jag) hade först tänkt oss en riktigt julgran här hos oss i år, men sen ändrade jag mig och fick för mig (typiskt mig) att jag ville ha ett fint lärkträd i kruka istället.
Det som ni ser på bilden här ovan hade vi för några år sedan och då vill jag minnas att det fanns lärkträd överallt men i år? Inte ett enda har jag hittat någonstans.
Det som jag har tänkt mig, ska vara dubbelt så stort som det på bilden, vara planterat i kruka så jag kan flytta ut det på balkongen och ha glädje av det även månaderna efter jul (inget slit och släng här inte), och hittas i mina trakter dvs Malmö med omnejd.
Någon som har ett bra tips?
Har funderat på Flyinge Plantshop, någon som vet om det finns lärkträd hos dem?

Ha en riktigt fin dag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Efterlysning”

 • Sandra skriver:

  Det finns massor med lärkträd och större cederträd på Småland, den dör nya härliga eko/lifestyle-butiken på Södra Förstadsgatan i Malmö. I Spirits gamla lokaler, nära Triangeln köpcentrum… Köpte ett själv häromdagen! 😊

  • admin skriver:

   Tusen tack, där var jag ju i förra i veckan men kikade inte efter det just där.

   Ska kika inom där idag och se om jag har tur!

   Kram Anette

 • Lotten skriver:

  Har sett Lärkträd på Granit i Sthlm, finns kanske i Malmö också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.