Snälla Tomten – My Wish List 12

Årets sista personliga önskelista, My Wish List 12, kommer här med ett “Snälla Tomten” inkluderat, och det fina med önskelistor är att man får önska sig precis vad som helst, det kostar ju inget att dagdrömma litegrann.
Allra högst upp och mest efterlängtat och behövligt i mitt arbete är en ny kamera, och drömkameran alla kategorier heter Canon 5D Mark III och två objektiv såklart, men de fick inte plats i mitt collage.
Den funderar jag starkt på att ge mig själv i juklkapp i år!
Lampan Snoopy från Flos är mycket tjusig, och har synts på flera önskelistor här hos mig tidigare i år, ingen impulsönskning med andra ord.
Klassiska svarta klänningar kan man aldrig få för många av, den här med lång ärm kommer från Ralph Lauren .
Samma sak när det gäller svarta pumps, i år har jag avverkat två par, de här i mocca kommer från Twist & Tango
Som ni ser har jag även hittat tjusiga guldpläterade vasen Cafu från Georg Jensen, vinterns it-ljusstake Gloria från Klong designad av Broberg & Ridderstråle, och sist men inte minst två coffe-table-books på temat Chanel!
Så med den önskelistan fixad och klar återstår bara ett innerligt “Snälla Tomten” från mig.

*Inlägget innehåller Affiliate-länkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Snälla Tomten – My Wish List 12”

 • Ida Magntorn skriver:

  Jag skulle verkligen också behöva en ny kamera! Vilka objektiv du tänkt på? Synd att det ska vara så himla dyrt. Hoppas tomten är snäll nu då;)

  • admin skriver:

   Först och främst ett 50 mm men även ett med större räckvidd/zoom ,hehe mina tekniska skills är inte de bästa som du kanske märke men något i den stilen.
   Dyrt ja, hua man skulle behövt en sponsor för det där 🙂

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.