Note Design Studio gör det igen!

Dining-Theatre-Note-Design-Stockholm-Interior-Table_dezeen_936_0 Bilder via

Med urtjusiga Casa Ljungdahl färskt i minnet, ett privat hem som designats av stjärnstudion Note Design Studio och som virvlat runt bland inredningsbloggarna de senaste veckorna, så kan man väl med de här bilderna från nyöppnade Mall of Scandinavia, säga att de gör det igen!
Färgskalan är den samma, den utsökta designen och materialvalen känns igen från nyss nämnda objekt, och visst är de inne på helt rätt spår om vi ska förlita oss på Pantone’s Color of the Year 2016.

Dining-Theatre-Note-Design-Stockholm-Interior-Table-Marble_dezeen_1568_2 Dining-Theatre-Note-Design-Stockholm-Interior-Table_dezeen_936_2 Dining-Theatre-Note-Design-Stockholm-Interior-Table-Kitchen_dezeen_936_6 Dining-Theatre-Note-Design-Stockholm-Interior-Table_dezeen_936_1

Note Design Studio fick i uppdrag att designa en matlagningsscen där kockar ska kunna laga mat inför publik, ett uppdrag som de verkar ha lyckat med bravur enligt mig.
En sober färgskala i blått och aprikosrosa, ljusa träslag, marmor och läderdetaljer, ja de hetaste materialen som gäller nu och framöver
Vill du läsa mer om detta så kika HÄR .

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.